defne55 thilingevo74 ic çamaşırı koydum çorap pijama takımlarını koydum atlet koydum başıma bi yazma koydum bide sal koydum belki yaparım diye havlu koydum terlik koydum başka ne koyacam bende bilmiyorum valla
Mlssa thilingevo74 iç çamaşırı,çorap,gecelik,alt üst takım, Hırka,emzirme sütyeni,Depend,göğüs pedi,terlik,makyaj malzemesi,tarak ve havlu. Sanırım bunlar vardı
Busraa32 Pijama takımı koydum altlı üstlü emzirme atleti gecelik doğum anında giymek için baya çok ped koydum çorap yazma iç çamaşırı havlu gerekli olursa bi takım pijama daha aldırıcam o zaman eşime hastahaneden çıkarken giymek için kıyafet terlik yelek bunlar yeterli diye düşündüm bide göğüs pedi alıcam ve göğüs ucu kremi koyun diyorlar ama emin değilim daha almadım
thilingevo74 boydan gecelik almak şart mı bazı hastanelerde ameliyat önlüğü giyiliyo diye biliyorum ama kararsızım
Busraa32 thilingevo74 normal de olsa sezeryan da olsa kontrol ediliyormuş ben aldım özel hastahaneler genelde veriyor doğum zamanı ama sonrasında giyilebilir benim hastanemde verilmicek o yüzden ben koydum çantama
ayse__ Busraa32 nerden aldınız geceliğinizi internetten mı yoksa ispartadan mı bende gecelik arayışı içerisindeyim ıspartayı çok bilmediğim için nereden alacağımı da bilemiyorum