byd Arkadaşlar bebeğim 16 haftalık oldu ama hala cinsiyet göstermiyor herkes kız bebek geç gösteriyor diyor ben Zaten kız istiyorum ama Benim gibi öğrenemeyen var Mı? 😘🥰
Bahri80hatun byd Yok canım o bebeğin pozisyonuna bağlı birşey bence ben 3. Ayımda hemen öğrendim kızım olacağını hiç saklamadı kendini
Ozlemmm06 Bende ikizlerime hamileyim ☺️Bugün öğrendik ama birinin cinsiyetini kız ☺️ Diğeri göstermedi evet kızlar göstermiyormuş
Pdrcianne 16. Hafta bende kız olcağını öğrendim kesin dedi doktorum başta göstermedi biraz karnımı salladık açtı bacaklarını😂
Yenianneilkbebek Öyle birşey yok canım benim bebiş de göstermedi bağdaş kurdu naptıysak göremedik ama erkek mesela kız olunca göstermez diye Bi durum yok bende kendimi kız olarak düşünmüştüm herkes öyle söyleyince sonra doktor erkek diyince Bi şok oldum çok şükür şimdi oğlum olacağına alışıyorum oğlum diye seviyorum :)
Bebekannesimm Bizde17+3 haftalığız malesef bana da göstermedi doktor salladı bastırdı bağdaş kurmuş oturuyor göstermiyor dedi birde kek yedim meyve suyu içtim öyle de gostermedi
ozg96 Canım burda okumuştum doktoru sertçe öksür diyince bebek pozisyon değiştrmiş ve görmüş doktoruna bunu sorabilirsn denemk için
Sema12 Aysekose bend bilmiorm ama doktorum 8 haftalikken kiza benziyo kizin olcak sanrm ama kesn degil dedi snra 12 haftalikken yne kizin olcak dedi smdi 26,5 haftaligm degismez herald daha 😂😍
Sema12 Bebekannesimm doktr cok uyiysee anlar walla bebekte o pozisyonu weriosa , zaten 2 ayliktn snra cinsiyet olusmaya baslio gordu demekki tuttu walla tahminid 😂😂