Esrkynk valla canım kanamadan kanamaya degısıyor ben uykumdan bi sıcaklıkla uyandım o sonradan olan kanamamda dedım altıma felan mı kacırıorum sankı ıdrarımı tutamıyorum bı kalktım heryerım kıpkırmızı kan dusun lavoboya oturdum ıdrar yapıorım afedersın klozet kıpkırmızı kan doldu ıkı gun hastanede yattım benm yasadıgım sehırde 1 tane ozel hastane var ordada dr yok ıyı kadın dogum benım gıttıgım dr da oglumuxa dogum yaptıgım dr da özel klinikte bakıor hemen devlet hastanesıne gıttık ama ben kesın kaybettık bebegımı dedım oyle bole kanama deıl yanı benı acıldekı dr vajinal muayene ettı ısıkla felan baktı sonra ultrasonla baktı kalp atısı var dıgım kanalı da kapalı dedı yatıs yaptı ıkı gun yattım bana sadece progestan verdıker hap hastanede kendı dr aradım hemen hapımın mıktarını ve dozunu arttırdı bıde iğne yaptır felan dedı devlettekı hemsırelerin getırdıgı ılacı ıcmedım saklı kendı dr dedıklerını yaptım kanamam hemen kesildi devlettı dr cıkısının olcagı gın hersey normal deyıp benı cıkardı hapına devam et bıle demedı ben ordan cıktım kendı dr gıttım hemen ıcerde cok yogun kanama alanı var dedı ılac ıgne hala kullanıyorum ve yatıs dedı 2 aydır devam bakalım haftaya kontrol var ne derlerse artık yanı sunu dıcem cok uzattım 🙈 ben kanamam oldugunda aglayarak gıttım benı tekerlıklı sandalyeye alan hemsıre nasıbı varsa hıc bıse olmamıstır ama uoksa naparsan yap nasıp olmaz dedı o an rahatladım dusununce ole biz tedbiri alcaz artık gerısı rabbımın bılecegı iş bol yat kendını yorma hıc bı yerede uzanma ılaclarını kullan benım tamamen kesıldı sımdı ıyıyım cok sukur 🤗