feyzakoral Kızlar merhaba. Yürüyüş yapmaya başladıktan itibaren 5dk sonra karnımın sağ tarafına dalak şişmesinde yaşanan acı gibi bir sancı giriyor. Acaba normal midir. Yaşayan var mı? 😞😞
Osse feyzakoral kızlar ağZınız açık mı yürüyorsunuz çünkü ben yürürken nefes nefes kaldığım için ağzımdan nefes alıyorum o yüzden oluyor o ağrı bende de var yani
Caglaa feyzakoral böbreğine baktı mı doktorun? Hamilelikte böbrekte şişlik olabiliyormuş. Geçen hafta benim doktorum ultrasonla bakarken böbreğimede baktı. Sol tarafımıza yatmamızın sebebide buymuş şişmesin diye.
feyzakoral Osse nasıl yani 🤨 normalde nasıl yürüyorsam öyle yürüyorum ama sanki dalak şişmesi gibi bir acı saplanıyor karnımın sağ tarafına boşluğa. Apandisit var galiba sağda dimi
Osse feyzakoral yani canım ağzından mı nefes alıyorsun normalde burundan nefes alınır ağızdan verilir ya hani
Htczfr Bendede vardı sol kaşığım çok kötü ağrı giriyordu sancı gibi doktora gittiğimde söyledim ve o andada ağrıyordu meğerse bebeğin basiymis baskı yaptığı için oluyormuş.
Burcuk feyzakoral safra kesesi polipi olabilir .. hamileliğin ilk başlarında ben yaşadım . Batın Ultrasonla görülüyor