HvvGlKrdl aylnnn_ata canim 33.haftaya kadar ayda bir sonrasinda 2 haftaya bir düşüyor. Ben 22.ekimde gittim 12 Kasima tekrar verdi..
aylnnn_ata HvvGlKrdl çok merak ediyordum teşekkür ederim bende 21 ekimde gittim 18 kasımda tekrar gidecem şeker kontrolü yapacaklar inşallah değerlerim normaldir
HvvGlKrdl Yesoo Bizim burada Rossman yok ama Boyle bi uygulama oldugunu bilmiyordum. Ben devamli Dm e gidiyorum onu indirebilirim..
Yesoo HvvGlKrdl evet indir dm de de güzel angebotlar oluo bir bakarsın rossman olsaydı daha iyiydi ama olsun
Foto03 HvvGlKrdl kursa giderken hamile kaldım sonra kalbi durdu 2 aylıkken kürtaj oldum.. o yüzden gidemedim bitiremedim. 1 adet gördükten sonra tekrar yine hamile kaldım çok şükür 🤲🏻 Alıştım ya küçük biryer benim durduğum yer ama çok fazla türk var 🙄 Bende koysam mı 1 2 çift düşünüyorum aslında ama izin vermiyorlarmış eltimde yengemde o hastane de doğum yaptı sarılık olmasın diye sarı yazma(eşarp) örtmüşler ona bile izin vermemişler 🙄 ama yine de bulunsa olur aslında.. ailenden birisi gelicek mi doğuma turkiyeden? 😊
HvvGlKrdl Foto03 bence de bulundur canim en azindan cikarken giydirirsin bebek bu kusabilir, bez sizdirabilir.. Annem gelecek insallah bakalim artik bekliyorum sabirsizlikla 🙏🙏
HvvGlKrdl Yesoo evet canim Turkiye den biliyorum gercekten iyi Rossman ama saglik olsun ben Dm de begendim..
HvvGlKrdl aylnnn_ata Normaldir canim merak etme. Bisey olsa kendiliginden farkedersin zaten.. Iyi düşün iyi olur..
Ipek86 Yesoo kesinlikle ebe cagirman iyi olmus canim, tecrübeli bir anne olsan bile ilk haftasi hergün gelip kilosuna, göbegine vs bakiyor.. Eger ilk cocuksa emzirmede cok büyük yardimi oluyor, dikisin varsa, rahmine, kanamana vs bakiyor
Yesoo aylnnn_ata bende okadar cok araştırdım ki onu en sonunda ariel aldım ama ekstra bebek için değildi persil sensitive bebek için iyi dediler
HvvGlKrdl aylnnn_ata canim ben Ecover 'in deterjanini ve yumusaticisini aldim onla yikadim. Tamamen bitkisel Dm de ve Kaufland' da satılıyor.
Brcu26 aylnnn_ata Frosch marka bebek deterjanı ve yumuşatıcısını aldım Rossmanda bulabilirsiniz hem kokusu çok güzel hemde bebeğin tenine alerji yapacak hiçbir madde yok .
Foto03 Yesoo ben onu aldım canım persil sensitive jel ama herkes dedi keşke sadece durulama yapsaydın diye. Aslında benim hoşuma gitti hatta geçen kime yazmıştım forumda birisine demiştim. Çok ağır kokusu yok zaten 1 makineye ben 20 mg falan koydum ölçek 70 mg bana çok geldi
Ipek86 Foto03 canim sade durulama yetmezki, hatta ebe tanidigim 5-6 sefer yika diyor🙈 giysilerin üstünde cok kimyasallar oluyormus.. Iki kizimdada 2 kere kisa program, 1 kere uzun program yikamisligim var ilk giysilerde..
Yesoo Foto03 zaten cok az bşy koydum kısa program yıkattım güvenemedim daha ilk kıyafetler çekecek solacak diye korktum Allaha şükür bşy olmadı bakalım birde ersağ var duymuşunızdur belki onun varmış bio bebek için çamaşır deterjanı onu da iyi diolar