Bahri80hatun Merhaba arkadaşlar belki biraz uzun olacak önceden özür dilerim Ben bir yıl altı aylık evliyim. Evlendikten iki ay sonra hamile kaldım , ama hamileliğim iki ay sürdü bebeğimi kaybettim ondan sonra psikolojikmen çok çöktüm. Zaten eşim de yanımda değildi ve kendimi yapayalnız hissediyordum. Aradan sekiz ay geçti ve İstanbul a eşimin yanına geldim ondan üç ay sonrada çok şükür tekrar hamile kaldım ve şu an yedi aylık hamileyim Doğuma iki ay kaldı inşallah sağsalim kızımı kucağıma alırım ama bir sorunumuz var benim Kayınvalidem köye gel burda Doğum yap diyor ama eşimin ailesi çok kalabalık ben oraya gidersem hiç rahat etmem ayrıca kış olduğu için de çok soğuk olur orası bebeğim için de iyi olmaz diye düşünüyorum burda da kalırsam Kayınvalidem gelemeyeceğini söylüyor annem gelirim diyor ama bir hafta kalabilir sadece ne yapıyım bana biraz fikir verebilir misiniz
Kuzeyufuk Bahri80hatun canım doğumda birinin yanında olup sana yardımcı olması çok büyük bir rahatlık bence 40ın çıkana kadar git kal kayınvalidenin orada sonra toparlanıp alışırsın zaten geri dönersin evine
ZAsk Bahri80hatun Evinde kalsan daha rahat edersin. Annen 1 hata gelecekmiş. İnşallah 1 haftaya toparlanırsın. Kalabalıkta zor olur... Ben de ilk oğlumda 1 haftadan sonra tek kaldım. Karar senin.
Anneee3 Bahri80hatun Bence evinde kal annen gelsin bir hafta yeter normal doğumda olsan sezeryanda evinde rahat edersin orda rahat edemezsin o sevgiyle güçle zaten hemen aya kalkarsın kızınla kendin ilgilenirsin ne güzel karışan olmaz😁
Esrabklmz Evinde kalmanı tavsiye ederim insan o psikolojiyle kimseyi çekemiyo bide kalabalıklar diyosun depresyona girme hiç. Annen bi hafta kalsa bile yeter sana kendini toparlamış olursun sonra da eşinle birlikte bakarsınız. Yorulursun zorlanırsın ama kafan rahat olur en azından
Bahri80hatun Bilmiyorum arkadaşlar birde önceden orda zor bir dönem geçirmiştim ama bir yandanda ilk defa böyle büyük bir sorumluluk la karşı karşıyayım
Firdevsi Canmbencede gitme kalabalık lohusayken hiççekilmiyo anne kalsın 1 hafta zaten sonra alışıyosun meraklanma ilk kızımda evim çok kalablıktı herkez gelmişti kalmaya 1 hafta kaldılar ama çok zorgeçti gttikleri zaten pamuk gibi hissetmiştim kendimi sanki yeni dogurdum kafam rahatlamıştı resmen
Bahri80hatun Haklısınız arkadaşlar ama bunu nasıl Kayınvalidemle aramı bozmadan anlatacağım bilmiyorum