azizeguneyy Gulmira bana böyle olduğunda hamile olduğumu öğrenmiştim hatta o kasık ağrılarını adet olucam diye hiç hamileliğe yormuyordum ama hamile çıktım😊
Gulmira azizeguneyy Ne güzel canım çok sevindim hayırlısı işte belki bizde görürüz o kırmızı çizgiyi Afedersiniz ama kızlar iççamaşırımı açarak bakıyorum gelmiş mi bakıyorum gelmiş mi o kadar kafayı yedim artik
Eceveannesi Gulmira bnmde iki gebeligimdede adet olcakmisim gibi oldu olmadım sonra adet ama yinede herkesin farkli
Gulmira Eceveannesi canım Allah herkese hayırlısını nasip etsin bir düşük yaşadığım için çok korkuyorum inşallah hamileyimdir bebeğimi kucağıma almayı Allah nasip eder
Sma0305 Gulmira ayy bende gördüm rüyamda hemen belirginleşiyodu saniye bile geçmeden inşallah öyle olur 😊
Oznurcevik Gulmira ümitlendirmiyim ama olabilir aynı şeyleri yaşadım erken gebelik testi alırsan öğrenebilirsin canm👍💕
Gulmira Oznurcevik Çok öğrenmek istiyorum canım test yapmak istiyorum ama çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramakdan adet gününü bekleyeceğim inşallah adet olmam o zaman test yapacağım eğer hayırlı haber olursa sizlere haber edeceğim
Gulmira hndgkct inşallah canim çok istiyorum namaza başladim bol bol dua ediyorum allahim yuzumuzu guldursun inşallah ♥️💋💋💋🙏🙏🙏
Gulmira hndgkct hamilemisin canim tebrikler Allah bebeğini sana bağışlasın canım ben adet günüm inşallah test yapacağım umarim kırmızı çizgiyi görürüm
hndgkct Gulmira hamileyim canım benimde daha 4+3 bakalım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin seninde inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin canım benim 🙏❤️
Oznurcevik Gulmira adetinden 3 4 gün öncesi yaptım hamilelik planlıyorduk zaten ama belirtilerin adet belirtisiyle birebir olduğu aklıma gelmzdi🤗
Deniz_Annesi Merhaba bende Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kasık ağrısı, ğögüs ucu hassasiyeti ve aşırı halsizlik vardı. Adetim 4 gün geçince test yaptım çıkmadı çok üzüldüm psikolojik olarak belirti yaşadım sanırım dedim ama adet olmadım 10 gün geçince tekrar test alıp yaptım ve silik çıktı. Kan testi yaptırdım o gün ve çıktı ama hep korktum tekrar aynı kimyasal gebelik olacak diye ama çok şükür kalp atışlarını duyduk ve şuan 11 haftalık hamileyim.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Umarım sende hamilesindir...