Koalina İyi günler arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Herşey yolunda dedikten sonra biraz ağrın gözlüyor diyip pregostan verdi çok moralim bozuldu 22. Haftadan sonra bu durumu yaşayan var mı. Farklı doktora gideyim mi
Verdam Koalina bende 23 haftaligim banada yeni basladi korkulacak birsey yok ben ilk çocuğunda 8 ay boyunca ictim bir zarari yok ki progestanin hamileliğinin düzgün geçmesini sağlıyor
Koalina Verdam tedbir amaçlımı diyorsunuz ilk hamileliğim olunca birde 3 sene sonda hamile kalınca moralim çok bozuldu kötü bişey olsa yola çıkmama izin vermezdi sanırım bir nebzede olsa içimi rahatlattınız allah bin kere razı olsun
nurellaam Koalina progestan çok güzel bir ilaç hiç korkmayin çok faydalı bebeğin rahimde durmasını sağlıyor. Dokuz ay kullananlar bile var. Bir de fitil yoluyla alin daha çabuk etkili olur 😘
Verdam Koalina tabikide rahat hamilelik gecirirsiniz kullanın ben onu kullandigimda kendimi daha rahat hissediyorum bende hap gibi iciyorum yolculugunuzuda rahat gecirirsiniz
Koalina nurellaam Doktorum reçeteye ağızdan yazmış yani içimi rahatlattınız kendimi yıpratmaktan helak oldum.
nurellaam Koalina o fark etmiyor ağzından da vajinadan da alınıyor. Ben vajinal kullanmıştım iki haftada etkisini gördüm elhamdülillah. Eczaneye bir sorun yarın. Hem ağzından baş dönmesi vs yapıyor
Koalina nurellaam Eşim almış eczacı haftada bundan 5 tane veriyorum herkese yazıyorlar demiş çok teşekkür ederim İnan’ın o kadar içimi rahatlattınız