Deletedmom090 Kizlar afedersiniz bisiy sorayim bu gun adetimin 12 ci gunu bu gun hem seffaf su gibi hem de beyaz çok kati olmayan akintim oldu ama şeffaf olan daha çok yumurtlama zamanima mi girdim? Acaba
Haticenurum123 Deletedmom090 valla cnm hiç takılma öyle seylere bnde cok taktim iliskimi ona göre ayarladım ama hicbisey fayda etmedi umursamadigimda gebe kaldım vaktin oldukca gün aşırı yada hergun iliskiye gir
Deletedmom090 Haticenurum123 doğru ya sallicam gitsin bu uygulamayida silmek istiyorum ne zamab grbe kalirsam o zaman açarim diye duşunuyorum çunki her gun burayi okuyorum o yuzden aklimdan cikmiyo ya silicem bebekle ilgili her şeyi hayirlisi artik
Haticenurum123 Deletedmom090 aynen bitanem hayatım hayıt tohumu çayı iç yumurtlamaya yardımcı oluyor bide meryem suresini oku 41 gün boyunca insallah en gec obur aya gebe kalırsın
Haticenurum123 Deletedmom090 aynen bitanem hayatım hayıt tohumu çayı iç yumurtlamaya yardımcı oluyor bide meryem suresini oku 41 gün boyunca insallah en gec obur aya gebe kalırsın