glsndnz Kızlar heyecandan uyuyamıyorum zaten bel kaşık Çatı agrım oturmamı kalkmamı bile engelliyor ama kucağıma alacağım günü düşündükçe cok şükür bu günüme diyorum 🙏🏻Yalnz bende stres olmaya başladım çocuğum sağlıklı sağ Salim dogacak mı bişey olur mu vs sanırım hormonlardan🥺
glsndnz Denizerdem 2 Kasım görünüyor ama 2 hafta gelişim olarak ilerdeyiz bakalım ne zaman gelecek :)
glsndnz Gokmeninannesi korkuyorum valla bi de İlk gebeliğim aklıma geldikçe nasl olue diyprum ama bi yandan dan artık cok zorlanıyorum olsa da eski halime dönsem diyprum karışık ruh hali içerisindeyim 🙈
Gokmeninannesi glsndnz ben sürekli ağlamak istiyorum ama bir an önce kucağıma da almak istiyorum hep hayal kuruyorum asla bırakmicam kollarımın arasından uyurken izlicem babasına bile vermicem diyorum o kadar acı çekicem sonuçta 😀😀
glsndnz Denizerdem aynen ya doktorum diyor günde 20 dk tempolu yürüyeceksin ama ben ayakta zor duruyorum kasıklarım batıyor yemeği yapınca yarabbi şükür diyprum Şafak sayıyorum artık
glsndnz Gokmeninannesi hormonlardan dolayı canm inşalalh sağ salım kucağımıza alırz eşim benden heycqnlı düyor ki kucağımdan indirmem bi doğsa diyor 🙈