Busyus Kızlarr 38+2 haftalığım. Randevuma gittim bugün. Nts de sancı çıkınca doktor baktı 1cm de açılmam var. Cuma gününe randevu vermişti sezeryan için. Götürür mü beni cumaya kadar normal istemiyorummmm?? 😔😔
Elininanasi Busyus ben sezeryan beklerken kendiliyinden geldi bebeyim guya ki 1 gun sonra sezeryan olucaldim😀😀acilen apar topar sezeryana alindim son anda yani😔
aysemine25 Busyus bende bgn gttm çatın dar sezeryan ol dedi ağladım uzuldum hepimiz ne kadar farklıyız ameliyat oldugu için sonrasından cok korkuyorum
Busyus Elininanasi doktora cumaya kadar suyum gelse bile sezeryana alıcaksın dedim güldü 6-7 cm açıklık varsa almam zaten gelmiş oluyo dedi inşallah bekler ☺️
Tuanadeniz1 Busyus bende de aynı korku var haftaya çatı muayenesi yapcak ama istemiycem direk sezeryan istiycem
Tuanadeniz1 Busyus kesinlikle evet 😀ya bi yandan düşününce de bari biraz genişler falan diyor insan. Çünkü benim dar olduğu için hala canım acıyor şaka gibi
Busyus aysemine25 tabiki herkesin acı eşiği, korkuları farklı.. hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah