mfrb1 Kızlar merhaba bugün gebelik için kan verdim ama sonucu daha önceden yani yarını beklemeden öğrenebilir miyim sisteme falan düşer mi MHRS den mi bakmam gerek
Ecelif mfrb1 cnmm sana verilen protokol ya da hasta No vardır onunla muayene olduğun hastanenin adını ve tahlil sonucu yaz Google ara gelen sayfada istenilen bilgileri gir hastanenin yoğunluğuna göre 2 saate çıkmış oluyor
Pnrbtr mfrb1 hastanenin kendi sitesinden size verilen hasta numarası ya da protokol numarasıyla bakarsanız daha erken görebilirsiniz. E nabıza biraz geç düşüyor sonuçlar
Nasippp mfrb1 sana internetten sorgulaman için barkod vermediler mi kan için verdikleri barkodun altında oluyor genelde Bende bu gün hormon testi verdim o testle takip ettim çıkınca doktora gösterdim. E nabıza geç düşebilir arada sıkıntılar oluyor sitede
mfrb1 Ecelif ilçede ki sağlık ocağından verdim kan ama bana bir şey vermediler sorgulatabileceğim 🤦🏻♀️
Hzr_7714 mfrb1 Bazen vermiyorlar bende cuma günü saglik ocağında kan verdim bugün kendim gidip sonucu alabildim maalesef