Asli22irm Kızlar 35 haftam bitiyor yarın Çarşamba günü de kontrolüm var altyan muayene eder mi acaba 2. Gebeliğim ilk kızım normal doğumdu şimdiden kasmalara başladım kendimi 🤲🏻☺️
Badevehande Bende bunu merak ediyorum bide sezeryan olsun bitsin istiyorum çatı muayenesine gerek olur mu o zaman
hsdgidrnfb Badevehande Sezeryan istediğiniz sürece alttan muayene yapmıyorlar ama isteğe göre Sezeryan özel yapıyor sadece
Badevehande hsdgidrnfb özele gidiyorum kilosu hep 2-3 gün ileri çıkıyor inşallah gerilik olmazda yapar normal Doğumda panik yaparım bide hastaneye gittiğimde açıklık olmazsa saatlerce dayanamam gibi
zeynepteacher Badevehande bence korkmayın, benim de ilk doğumum olacak. Şöyle düşün kadın yapısı gereği normal doğum üzere yaratılmış, sezaryen son yılların ameliyat gerçeği sadece. Eğer zorunluluğunuz yoksa deneyin neticede dayanabileceğimiz bi şey demek ki.
yigitmom_ 33+3'm bebegim ters ve büyük ihtimalle sezeryan olacagim ama 3 gun önce sanciyla acile giris yaptigimda ebeye sezeryan olucam bebek ters dememe ragmen çatı muayenesi olmak zorundasın acilman var mi diye bakacam haftan erken dedi . 38 e kadar sıkıntısız gecerse muayenw etmiyorlar ama oncesi icin hele ki birde bebek ters ise acilma var mi diye cati muayenesi yapiyorlarmis
zeynepteacher Badevehande İşte herkesin doğumu kendine özel oluyor, açıkçası ben de sezaryenden korkuyorum mesela. Aklımda sadece bi şekilde bitecek her şey normale dönecek düşüncesi var. 😊
Rbysf Bugun kontrolüm vardi sancim sık cikinca acikligina Bakalim dedi kendinizi kasmayin acımıyor öyle ulturason da bebegin durumuna gore normal dogum olup olmayacağını rahminizin kapali veya acik oldugunu görüyor zaten
Badevehande zeynepteacher işte dikiş tutmuyor diyen mi ararsın idrar torbası sarkıyor diyen mi arasın saatlerce sancı çekip son anda sezeryan oldum boşuna sancı çektim diyen mi ararsın bende hepsi var😂
Asli22irm Badevehande bende bundan çok korkuyorum açıkçası sezeryandan çok korkuyorum bende hemşireyim adı 🙈 O an heryerin açılıyor sonrasında öyle görünüyor başıma gelmez inşallah 🙏🏻🤲🏻