Meleksima Bilmiyorum dener mısın ama benım kaynana dedı inanmadım basta yapmak istemedim ama kayısı suyu iyi geliyor kuru kayısıyı kaynattım suyundan bir kasık verdım sonra ertesi gun yine uc gun devam ettim kalmadı bırsey nasıl gectı dersen mantıken soyle oluyor kayısı kaka yapmasını salıyor bol bol yapınca kaka cıs sarılıgı kolay atıyor sukur benım ki gectı ucuk kaldı oda gecer ıns sekerlı su yazmışlar mantıksız kayısı daha mantıklı dene istersen inanmayıp deneyen biri olarak soyluyırum
Nebahathumeyra Bazen çok uzun sürebiliyor benim iki kızımda da 1.5 aya yakın sürdü doktor müdahale edilecek kadar yüksek değil bu uzun süren sarılık demişti çok yükselirse hastane yatırıyorlar zaten bol emzirmek çık önemli Güneş ışığı . Doktor atlette perdenin arkasında durun güneş gelsin bütün vücuduna demişti.
haklisinesracim Nebahathumeyra benim 26 günlük bebeğim var derecesi 8 sarılığın ama geçmek bilmiyor artmıyor da kilo alımı da iyi 900 Gr kadar aldı anne sütü ile besleniyor ama sarılığı gerilemiyor çok üzülüyorum. Siz nasıl atlattiniz bu süreci
Nebahathumeyra haklisinesracim dediğim gibi emzirmekten ve güneş ışığı almasından başka bişey yapamayız dedi doktorda bizde o şekilde yaptık sürekli güneş ışığında tutuk çok sık emzirdim yetmediğini düşündüğümde mama takviyesi yaptık ve geçti çok şükür.