Musel Ben 7. Haftama girdim bugün ama hamileliğimi öğrendiğim günden beri ne bulantım var ne kusmam sadece tiksinme oldu bir kaç yiyecekten o kadar bendemi sorun var acaba benm gibi olan varmı ? 😂
zeeyneprohann Musel 15. Haftadayım sadece 3 kere kustum aşerme tiksinme hiçbirşey yok normal günler gibi yasıyorum. Sanslısın nazar değmesin de ne zorluklrla geçirenler var :) kişiden kişiye değişiyor belirtiler
canimoglum53 Musel şükret sadece kuzum. Mükemmel bir durum seninki umarim hic baslamaz da bulanti vs cekmezsin🙏
Musel zeeyneprohann allah nazardan saklasın ama böyle oluncada diyorum bebeğimde sağlık sorunumu var acaba
Songultombul123 Canim 7 haftalik daha erken ben de oyle diyordum hic biseyim yok diye.ama 3 aydan sonra bi baslamisti bulantim Hicbisey yiyememz pisiremez olmustum Allah esimden razi olsun adam hem isten gelip yemek hazirlar hem de sahurunh kendi yapardı ramazana denk gelmsiti.zor bir donem insalalh yasamassin yine de saglikla gelsin yavrun inşalalh
Musel Songultombul123 yaa allah korusun ben mide bulantısına dayanamam normal zamanda bile rabbim görüyodu halimi hayattan ilişkimi keserdim belkide yüce rabbim bana o yüzden yaşatmıyo evladıma sağlıkla bakamam diye
Musel canimoglum53 inşallah ya bi yandan çok güzel bi yandan şüpheye düşürüyo sağlıksız mı acaba gebeliğim diye düşünüyorum
Songultombul123 Musel canim ben bile neler cektim bide evde çocuklarımda vardi mecbur onlara bisey hazirlamak zorundsydim.hic kusmadim bu hamilelegimde ama mide bulantısı koku hissi berbat bisey.
canimoglum53 Musel inan bende 7.ayimdayim neden bitmedi bende mi sorun var diye doktoruma sordum. Oda herkeste ayni olmadigini ve bazilarinin 9 ay cekip bazilarinin hic cekmedigini soylemisti :))
Musel canimoglum53 yaa allahım kusması bulantısı olanlara sabır versn bizede yaşatmasın inşallah gerçekten üzülüyorum 😢
Musel ilknuryzc1 inşallah yaşamayız yaşayanları okuyorum yiyip içemeyen ne yese kusan kadınları görüyorum allahım onların yardımcısı olsun bizede yaşatmasın inşallah