Civcivim_21 Ben hamile oldugum günden beri kocamin bana yaklasmasini istemiyorum midem bulaniyor sanki isteksizlik oluo bilmiyorum neden sizizdede bu sikinti varmiydi?
canimoglum53 Civcivim_21 olmaz mi nefret ettim yataga girmekten. 5.aydan sonra gecti bende o tiksinme
bsrgz Civcivim_21 oluyor canım ilk zamanlarda ben eşimin sırtını kaşırken bile tiksiniyordum ama geçti 15. Haftadan sonra
Civcivim_21 yarennn79 yok aksine icimde hic korku yok o yaklastikca uzaklasmak istiyorum modem bulaniyor sanki sıkıntı aliyorum nefes alamiyorum sanki
Fyz2014 Civcivim_21 ilk zamanlar öyle oluyor gerçekten ben ilk 3 ay ayrı yattığım zamanlar oldu valla oysa eşimi çok seviyorum ama ikinci 3 ay daha iyi geçiyor merak etme
alchn Civcivim_21 uzun süre sürdü benim hatta kendisi bile.hissetti yok alakası benim migdem hamileyken dedim sonra hersey düzeliyo canım
Gunesinponcikannesi Civcivim_21 evet 6+6 yım son 2 haftadır var eşim kokuyor halbuki her gün duş alıyor temizliğinde şüphem yok ve hiç istemiyorum yaklaşmak
Civcivim_21 Gunesinponcikannesi bu kotu kokmaktan dgl vs eşim cok titiz ve temiz niye boyle oldum bilmiyorumki
Kbramsa Civcivim_21 ilk zamanlar inanılmaz tiksinme oluyor evet son zamanlar da yapışık gezmek istiyorsun adama 😄
Gunesinponcikannesi Civcivim_21 bende anlamadım ama çok kişiden duydum bana kokması tensel değil şampuan kokuyor parfüm kokuyor sigara kullanıyor ondan nefret ettim midem bulanıyor hamilelikte cinsen isteksizlik çok normal
defne55 Civcivim_21 ben hiç uzaklaşma tiksinme yaşamadım en başından beri kocama daha bi düşkün oldum 😂😂 ama ilk aylar çoğu insan da uzaklaşma olması normal diye duymuştum zamanla normale dönüyormuş
Fdle Civcivim_21 aksine bende aşırı istek oluştu 24 haftalık hamileyim gebeliğimin ilk haftalarından beri bu durum mevcut öyle ki adam bana biraz dokunsa hemen iç çamaşırım ıslanıyor 😁😁😁
Mila07 Fdle 21. Haftadaym aynen bnde de istek fazlalasti her gün yapsak her gün isterim ama esim her gun istemiyor cocuga bisy olur diye😅
Ncyncy ayyyy yorumları okudukça bi gülme geldi😂 yemin ederim aynılarını yaşıyorum ya , yatakta uyurken bile gitsin başka yerde uyusun istiyorum. Bunalıyorum, daralıyorum yaklaştıkça . Kendimi suçluda hissediyorum ama yapcak bişeyim yok, elimde değil