Ednrr benim de öyle biraz değil baya baya aşağıda. Doktor çıkmaz diyor tamamen rahim kanalını kapatıyormuş ve büyükmüş. Sürekli kanama yaşıyorum hala da yaşıyorum. İmkanın var ise çalışmıyorsan bol bol dinlen ağır bi iş yapma temizlik dahil. Ağır kaldırma. İlişki zaten yasak demiş doktor yasaktır o halde. Benim takibim perinatoloji bölümünden yapılıyor doktorun özelde ise söylememiş olabilir devlet hastanesine git perinatoloji bölümüne ihtiyaç var mı diye sor. Varsa kayıt açsın çünkü yukarı çıkmazsa son dakika eiskli Doğum sınıfına girebilirsin ve özeller kabul etmeyebilir. Hem o bölümde uzman doktorlar falan Doğuma giriyormuş her hangi bi komplikasyon oluşursa diye. Tabiii bebek tekmeleri ile 28 haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş ama çıkmazsa diye söylüyorum kanamaların olabilir ben bıçak yemiş gibi kanama yaşadım hastanede yattım bi süre bebeği kurtaramayız dediler bağışlayan RABBİM bağışlıyor. Korkma sakin ol ve dediğim gibi tek bi doktora bağlı kalma devlete git danış özelde yalnızca takip yaptırma.