Elifdddd Merhaba hanımlr hamilelikte aksesuar meme çıkan varmı? Ve ağrınız oluyormu nasıl ağrı oluyor doğuştan oluyormuş ergenlikte veya hamilelikte cıkıyormus benım koltuk altımda cıktı gıttım ultrsonda aksesuar meme dendi cok şükür korkmustum cunku hamileyim ama doktor 3 kadından 2 sinde var dedi çok büyyüyğnce ameliyat olunuyormus
cansuuhakann Elifdddd bende de emzirme dönemi çıktı. Ağrılı benimki. Hele bir de emzirmeyi geciktirirsem kolumu kıpırdatamıyorum.
Busra2437 Bende de olmuştu doğum yapalı 4 gun olmuştu. Sabah bir kalktim ki kolumu indiremiyorum bir agri bir agri herkes birşeyler soyledi yok kist yok bilmem ne zaten lohusaydim korktum hemen gittim doktora aynisi söyledi. Bazi kadınlarda emzirme doneminde de cikabilirmis ama sonradan emzirdikce kendiliginden geçermiş. Sanirim her hamilelikte olur dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ben emzirdikce birkac gun içinde şişlik ve ağrı gitmisti.
Elifdddd Busra2437 hamileyken çıktı canım bende iki koltuk altımda var ama bı koltuk altımdaki şiş biraz omzum kolum hafif sızlıyor korktum bende ama doktora sormadım kol ağrırmı patmaklar falan omuz normal mı acaba son haftalardayım agırmaya basladı
Elifdddd Busra2437 aksesuar meme geçmezmiş kendi kendine doğuştan olurmus ergenlikte veya hamilelikte meydana cıkarmıs ama kolum sızlıyor bıraz agrı var korkuyorum😢