Vera18 Meraba kızlar lohusa gecelik almak istiyorum ama istediğim bir şey bulamadım internetten bakacağım. 2 adet pijama tk aldım ama bir de gecelik istiyorum. Normal de kullanmayacağım için cok ucuk fiyatlar vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz kapıda ödemeli uygun fiyatlı alışveriş yaptıgınız bir yer var mı. Bu arada tesettürlüyüm fotograf çekiminde kullanabileceğim sade ama şık bişey bakıyorum pembe yada beyaz olabilir 🌺
Tr55 Vera18 az önce gördüm biri önermiş hamilecarsim instagram dan güzel şeyler var gibi Bi tık da uygun sanki 😊
snmnl Lohusa sepetinden 50 liraya almıştım geceliği penye kumaşı pamuklu ve cok güzeldi kalitesi oraya bak tavsiye ediyorum
nazel123 Bende 100tlye aldım ama gayet hoş aşırı abartı değil hafiften dantel işlemeleri var üç parça üst alt ve üzerine sabahlık gibi ceketi var iste
snmnl Resim atmayı bilmiyorum canım sen girince siteye görürsün zaten fiyatları kalitesinden şüphe etme sadece model beğen kendi zevkine göre
Vera18 nazel123 eksiup.com buraya gir canım orda fotograf yükle diye çıkıyor istediğin fotograf seçip yükle diyorsun sonra fotograf paylaşma linki diye bir şey çıkıyor o linki kopyala buraya at