Az_s Nezrin canim cox telesmisiz deyesen 1 heftelik hamklelik olmur bir nece hefte gozleyin siz. Men hetta 3 heftelikde verdim mene dediker telesmisem aybasimnan 2-3 gun kecmisdi ozude. Insallah yaxsi olar qorxutmah istemirem amma zeif olanda usagin tutunmasi xq az cixir biraz. Dusuk tehlikesi olur. Mende 2 defe ele oldu ona gore heleki oz pehrizini saxla uzan calis men baxmadim soze ayag uste firlandim hele
Nezrin Suhus000 kan testi verdim 97,3 cikdi /haftalik hamilelik dediler.Sonra lekelenme oldu bir doktor dediki 100olmaliymiw yine kan testi vermem gerekiyorki gebelik buyuyormu yoksa duwukmu olacaq
Pcdshn O değerden haftayı bulamazsın, sağlıklı bi gebelik ise gün be gün 2 ye katlar, bu sebeple ner gün bile kan isteyebilir doktor, ya da geç döllenme olabilir.. Kötü ihtimalse de eğer yğkselmezse dış ya da boş gebelik olur.. İnşallah sağlıklıdır 🙏🙏
EnginDenizim Arkadaşa katılıyorum degerlere bakilip hafta hesaplanmaz son adet tarihi önemli artan degere ve ilerleyen haftaya göre ultrasonda cikan haftaya göre normal seyrindemi yoksa geç döllenmemi ona bakilir kesinleşir kac haftalik oldugu
LittleMan Kan testinde çıkan değere göre hafta belirlenmez benım bildiğim. Ultrasondaki keseyi görüp ölçer biçer bişi yapıp bulunuyor haftası . Ya senınki çok çok yeni henüz kese oluşmamış ama kanda bı gebelık görünmüş. Ve belirli aralıklarla kan verip o değerin yukselmesi gerekir Ultrasonlada bakıldığında kese görünmeli. Ama kan sonuçlarındaki değer yükselmiyorsa malesefki dış gebelik boş gebelik oluyor 😞 inşallah sağlıklı bir şekilde artış olur hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼
Nezrin LittleMan inwallah canim ondan korkuyorum mende inwallah oyle olmaz.Bu 3cu hamilelik bende.1kizim var 4 yawinda ikinci hamilelik 8haftalik duwdu buda 3cu inwallah hic birwey olmaz
Nezrin Dogru soyluyorsunuz.Biliyorum 12haftaya kadar 2kat artar sonra hizla iniyor.Doxtorum vaginal wam demiwdi koydum lekelenmem kecdi.Yarin yine kan testi verecem dua edin inwallah normal olur.Inwallah
LittleMan @Nezrin inşallah olmaz canım . allah korusun ama eğer ki olursa bunda da böyle bişi bi kendini mutlaka kontrol ettir canım kadın doğumcuya detaylı. Anladım kadara bıde 8 haftalıkken düşük yada boş/dış gebelik yaşadın.