isimsizbebek Merhabalar. 21+4 üm. Yaklaşık bir haftadır pıtpıt şeklinde damar atması gibi hareketler hissetmeye başlamıştım güçlüydü dikkatli bakıldığında karnımda hareket oluyordu o an. Ama 4 gündür çok nadir ve daha güçsüz oluyor bu hareketler. Ben zorlayınca yani sırtüstü yatınca çok çok hafif zor anlaşılır bir şekilde oluyor. Normal mi acaba fikri olan ya da bu durumu yaşayan var mı? Doktor kontrolüm haftaya. Ama tedirgin oluyorum yavaş yavaş
azizeguneyy isimsizbebek gayet normal şuan deli gibi hareket etmesi için çok erken. bide son haftalarda bebeğin alanı daralacak hareket etmeyecek o haftalardada aynı postu açarsınndiye yazayım şimdiden alanı daralınca hareket etmiyorlar😂
eknsnsr98 isimsizbebek o pıt pot atmalar daha ben 11 haftalıkken başladı halada var 15 haftalığım bebek mi o😄
isimsizbebek azizeguneyy ahahahhah😂😂😂 ya güldürdün beni çok sağol😂😂 insan ister istemez evham yapıyor işte 🙄
Sinemksk eknsnsr98 gaz canım o haftalar hareketler 20 den sonra başlar net şekilde 25 ten sonra hissedilir
isimsizbebek eknsnsr98 11 ve 15 haftalıkken hissetmek imkansız diyorlar ilk gebelikse 🤔 ben yeni başlamıştım böyle damar atması gibi nabız gibi şey tarif etmek dedi zor😀😀
eknsnsr98 Sinemksk gazın nasıl bir şey olduğunu biliyorum 😂ya karnımda damar atması gibi bir şey oluyor