Sonay 12 haftalıkken kız olabilir dedi doktor bugün 15+1 günlük benim hesabıma gore. Ultrasonda 16+1 dedi doktor cinsiyetini sordum inatçı kuzu ilk göstermedi biraz uğraştı doktor sola yatırdı falan büyük ihtimal kız dedi doğru olabilir mi acaba 😐
Kaju Sonay ayy aciverseymis bacak arasinida annesini rahatlatsaymis bekle Allah bekle gecmez zaman😏 bende bekliom 24 Kasimi😫
Sonay [bilinmeyen] yedim yemem mi Vişne suyu dediler Onuda içtim bağdaş kurmuş dedi sola döndürdü kız bence Büyü ihtimal kız dedi ☺
Sonay [bilinmeyen] âmin cnm ☺ Özele gitcem busefer artık son çare . Böyle giderse doğumda öğrenicem 😂
Sonay [bilinmeyen] bizim burdada kötü ama ultrason daki doktorlar iyi diye gidiyorum ☺ 12 haftalıkken Oğlumu öğrenmiştim gösterirse kendini öğrenirsin bence . Ikinci gebeliğin dimi ? Oğlun vardı sanırım ☺ Kız olsun istiyosundur şimdi 😏
Sonay [bilinmeyen] bi kız bi erkek iyi ya Şanslı anne oluyosun tabi sağlıkla inş Dediğiniz gibi evlat evlâttır o ayrı 😍 ben Yalova'dan siz ?
Sonay [bilinmeyen] ay ablamda orda oyle diyo çok kotu sıra bile bulamıyorlarmış özele gidiyo mecburen . 😔 özel iyi aslında ama paracı doktora denk gelmezsen ☺
Ozgefe Sonay inşallahhh bende pazartesi gitcem bakalım ne dicek doktor 😃 12 haftalıkken bacakları açıktı kıza benziyo dedi insan net knuşur dimi ya okdr açmış yawrum😂
Sonay Kaju sorma ya okadarda çikolata Vişne suyu içtim kan Şekerim Yükseldi resmen 😂 geciyo geciyo bi bakmışsınız doğum gelmiş ☺
Sonay Kaju belli olur bence eğer uygun pozisyon verirse 😂 valla yemeyle alakalı değil galiba bebişle alakalı inatçı olan oluyo ☺ Sen yine ye iç git Hayırlısı olsun artık ☺
Ozgefe Sonay ben geçen haftada gittim çikolata yedim iki kaşık bu defer hiç durmadan taklalar attı yemicem çikolata falan durmuyo bnmki yoksa😂
Sonay Ozgefe 😂😂😂😂😂 aaaaa kızdır o zaman ya bilerek soylemiyolar bazıları erken diye . Ay inş hadi bakalım Hayırlısı olsun