yenianneadayi04 21+3 teyim birkaç gün öncesine kadar hareketlerini çok net hissediyordum ama dünden sonra hiç yok gibi bir şey birkaç defa hissettim gibi oldu ama emin olamadım. Yarın kontrolüm var ama çok stres oldum yarına kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum. Daha önce böyle bi durum yaşayanlar yazabilir mi?
nurnurr yenianneadayi04 cok normal canim ben de o haftalarda 3-4 gün hissetmediğim oluyordu 28. Haftaya kadar düzensiz olabiliyormuş hareketleri korkulacak bisey yoktur 😉
ant2602 yenianneadayi04 aynı haftadayız bende haftasonu koşturmaca yaşadım dikkat edemedim etti mi etmedi mi şimdi yattım hareketini duymaya çalışıyorum.
Nuur2001 Bizde 24 haftalığız canım 4 gün önce bende seninle aynı şeyleri yaşadım onlarda normal insan gibi bazı zaman hareket etmek istemezlermiş şimdi normale döndü 🤗 korkmana gerek yok kuzum
Badevehande Yarın gör bak içerde nasıl kıpır kıpır😅 bizi meraklandırıyorlar annesi ilerde öyle bir haraket edecekki altına işiyorsun sanacaksın😂
yenianneadayi04 Hepinize teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibi iyiydir kızım♥️
Mevr yenianneadayi04 hepimiz o haftada o Korkuyu yaşadık canım benim korkma dicem de ister istemez içinde bir şüphe olacak biliyorum ben de öyle olmuştu 😊 ama gerçekten bir problem yok kafanda bunu netleştirmeye çalış 😍