Mervensr Kızlar 18 haftalık hamileyim kanal tedavili bir dişim vardı doktor çekilcek dedi ama burda yapamam dedi, şehir hastanesinde gebelerle ilgili diş hekimi varmış nasıl muayne oluruz bilen var mı?? Hastaneyi arıyorum ulaşamıyorum, 182 den randevu alıyım dedim diş polikliniği bilgileri sistemde yok diyor, aranızda bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim 💐
Smraozn12 Mervensr bnde 15 hftalıkken 20lik dişimi cektirmiştm ama özel muayeneye gttm surekli gittiğim yer zaten. Diş cok kötü cnm ya allh sabır versin neler cektim
Mervensr Ben devlette dişçiye gittim ama hamileyim diye risk almak istemedi, kadın doğum doktorum izin verdi röntgen çekmesinler bide anesteziye adrenalin koymasınlar diye yazı yazdı doktor yine de risk alamam diyo :( şehir hastanesinde varmiş gebelere özel diş ama bi türlü bilgi alamadım Gerçekten çok zor diş ağrısı 😢
Erdas_busra Ben Zekai tahirdeyken gitmiştim. Doktor ankarada devlet hastanesinde sadece iki doktor var onlarda biziz demişti. Şehir hastanesine taşındı. Elif hanım di doktorum. İsterseniz 182yi değil de hastanenin kendi numarasını arayıp bilgi alın.
Kbra7777 telefonla 184 ü ara Sabim doktorum böyle söyledi fakat şehir hastanesinde kayıtlı dişçi bulamıyorum de mutlaka dönüş yapıyorlar durumum acil diyede belirt canım
Mervensr Sadece yatan kalkamayan ve haftası ileride olan gebelere bakıyorlarmş öğrendim arkadaşlar :(
Erdas_busra Mervensr benim dişim gene çok ağrıyor ama bir türlü ulaşamadım. Sen nerden ulaştın söyleyebilir misin?