Meslina06 Gullcha benim adetim yaklaşık 6 gün falan vardı kan testi yatırdım beta hcg düşük çıktı takip edilmesi gerekiyor belki hamilesin belki değilsin dediler 2 güne bir gittim kan verdim beta hcg yükseldi çok şükür hamileyim
Gullcha Meslina06 gozun aydin kuzum bakalim 1 saate cikacak benim sonucumda insallah pozitif cikar sonuc
Minikmucizemizz Gullcha hayırli olsun çok sevindim adet gunune kadar yukselir daha bişeyi merak ediyorum belirtilerin varmiydi nelerdi
zeeyneprohann Gullcha kanda yanılma olmaz silik çizgi cıktıysa muhtemelen hamilesin zaten :) kan testi yaptır
Ecrinbzkrt Gullcha bı belırtın varmıydı canım bazılarında olup bazılarından hıc olmuyormus bu arada ıns dahada yukselır cnm☺️
beriliceannesi Gullcha ben de adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım 23.5 çıkmıştı 🤗 şimdi 16. Haftadayız. Allah sağ sağlam kucağına versin inşallah 🤗
Gullcha beriliceannesi amin kuzum sana bisey sormak istiyorum gogus hassasiyetim bazen gün icinde kayboluveriyor agri falan kalmiyor bu normalmi bebegime bisey olmaz dimi Allah korusun düşuk gibi falan
Hkmt Gullcha canim benimde oyle merak etme devamli gogus hassasiyetin olmaz bazen dokunnca agri acı oluyor ama bazende hic birsey olmuyor gayet normal
beriliceannesi Gullcha göğüs hassasiyeti herkeste olacak diye bir şey yok bende şimdi daha yeni yeni oluyor 🤗
Gullcha beriliceannesi biliyorum canim herkeste olmazda sadece olan bi belirtinin bi anda kaybolmasi beni endiselendirdi 😊
Momof2child Gullcha bende oyle olmsdu korkma bi kaybOLB bi geliyordu ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN