Rbysf Benim ilk gebeligim eksi istemişti ilk baslarda canim sonrada kirmizi etten ve kokusundan tiksinmistim annem erkek olacagini anlamıştı o zaman dan😁
Zeyzeykrt Rbysf valla bende de aynı belirtiler var ama kız olacak. Bence onun cinsiyet ile bir alakası yok ya
Ruqeyyam_2018 Momdilay teşekkur ederik kızlar Allah hepimizin yardımçısı olsun 2cocukluanne Seymasezer Zeyzeykrt
Seymasezer Ruqeyyam_2018 ben 17 haftalık hamileyim erkek olcak allah izn verirse belirtilerim ise hiç mide bulantım olmadı. Aşermem de çok fazla olmadı ama tatlı ve baharatlı şeyler daha cok canım istedi. Onun dısında 4. Ayıma girdim hayla çok rahatım
Momdilay 15+4’üz biz de🤗🤗 en başından beri hep uyuma isteği,halsizlik,hafif bulantı vardı,çok şükür iki haftadır hiç biri yok,bekarken tatlıyı çooook seven biriydim hamile kalınca tatlı yemekten file dönecem diye düşünürken hamile kaldığımdan beri canım hiç tatlı istemedi hep ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum,14 haftalıkken öğrendik oğluşumuzu bekliyoruz heyecanla🙏🤗
20182019 Ruqeyyam_2018 cnm kizimdada ayniydi cnm tatli ceker ooe belrtm yoktu rahat gecerdi oglmdada ole 7 aylk olduk ayni yani
baby2 Ruqeyyam_2018 14 aylık kızım var benimde cnm 27 haftalık erkek bekliyorum Rabbimin izniyle inşlh seninde gönlüme göre verir Allah belirtilerim içime dogmasıydı valla Ramazan ayında oruç tutuyorum ama içimde garip bi hisler geliyoki ikinci olsa başarım diye korkuyorumda adetimde geçmiş bi test yaptım çift çizgi Rabbim bahsetti bana yine biraz üzüldüm kızım için yetemem diye ama sonra hemen geçti Allahım olmayan herkese nasip etsin evlat🥰
Gamzeliim38 Ruqeyyam_2018 6. Aya kadar kustum ama birseylerden tiksinme olmadı Karnım sivri büyüdü Hep ekşi şeyler istedi canım Benim ikiz olduğu için 10. Haftada falan karnım sivri büyümeye başlamıştı ordan tahmin edip erkek demiştik öylede oldu 😍
Aturkk Ruqeyyam_2018 ilk gebeliğimde kızdı simdide kız bebegim olacak ve belirtilerin hepsinde tam tersini yasadım ilk kızımda eksi simdiki kızımda hep tatlı aserdim yani belirtilerle cinsiyetin alakası yok canım her hamilelik farklı oluyor cinsiyet aynı olsada..
Kubraturgut Ama iki hamileliği arkasinda farklar var birincisinde hiç ağrim bulantim olmadi sadece peynir yemiyordum. Canim da sürekli ekşi istiyordu ama bunda sürekli halsiz yorgun bulantilar kokulara hassasiyet hele et hiç sevmiyorum. Bazi arkadaşlarimda cinsiyet farki olabilir diyo bakalim artık hayirlisi ☺ 😘