Sez19 Nefesimmmm Allah analı babalı büyütsün 🙏🏼🙏🏼 tez zamanda bebeğinizle kavuşursunuz inşallah. Her şey yoluna girer, dualarım sizinle
Hilalmasal Nefesimmmm rabbim sifa versin benimde erken dogum riskim var... 31. Haftadayiz daha kac doz ciğer gelistirici vuruldunuz
bengu1940 Nefesimmmm Allahim sag salim kavustursun benimde persembe gunu sezeryanla dogumum gerceklesecek benimde bebegim kuvezde kalir diye korkuyorum ama 39 haftaligim 3000 yada 3500 gram arasinda dedi kilosuna
OzgeOzbekkk Nefesimmmm Allahım bir an önce kucağına almayı, kokusunu içine doya doya çekmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Buketgks Nefesimmmm çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğine hemen kavuşursun sağlıklı olur bende 8 gün oldu doğum yapalı benim meleğimde küvezde rabbim meleklerimize hemen kavuşmamızı nasip etsin 🙏♥️🥰
_Merius_ Nefesimmmm canım benim seni ve yasadigin duyguyu bugün çok iyi anlıyorum bizim de kuvöz sürecimiz olacakmış galiba 😭😭 inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunla
Busrapolat Nefesimmmm canım benim rabbim şifasını versin inşallah üzülme toparlanacaktır minik kuş dualarım sizinle 🙏