Bkm2398 Tiroidlerim aşırı çalışıyormuş ve bunun için kan verdim gebeliği etkilermi çok çalışması başına gelen varmı
Seraykanbur Bkm2398 canım benimde aynı şekilde doktor ilaç verdi hergün düzenli olarak kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcaksın dedi sanada verirler muhtemelen kullanmayı ihmal etme çocuğun gelişiminde büyük önemi varmış 😊
azizeguneyy Bkm2398 göbeğin onunla ne alakası var kişiden kişiye göre deşişir benim bile 8. ayımdan sknra göbeğim çıktı
Musel azizeguneyy 8. Aydan sonrada o göbeği hevesle yaşaamak zor olmuştur 😂 hani göbeği çıkan karılar aynada göbeğine elini koyar foto felan çekinir ya sizin 8. Ay son bir ay kala ağrıdan sızıdan o heveside yaşayamamışsınızdır 😏
azizeguneyy Musel yok yaşadım merak etmeyin kişiden kişiye göre değişir. tam olarak göbeğim çıktığında 8. aydı. 7. ayda minik bir göbeğim vardı zaten.
Musel azizeguneyy dediğiniz gibi o zaman kişiden kişiye göre değişiyo benim kuzenimin 4. Ayda başladı çıkmaya 9. Ayda ağzına giricekti resmen iç göbekle alakalı birşey o zaman o öyle derler