Duruveannesii Kızlar hangi Bebek yağını ve şampuanını öneriyorsunuz ve bebek deterjanını ona göre kesin yarın ondan alıyim mustela diyorlar genellikle bakım ürünleri için öyle mi memnun kaldınız mı ? Birde bez olarak sleepy alıyim diyorum sizce ?
Elfida10 Duruveannesii instagramınız varsa mühendisinoğlu hesabına bakabilirsiniz çok işinize yarar ben ihtiyaçlarımı onun yıldız listelerine göre yaptım
Demirleblebi Duruveannesii bende epey araştırdıktan sonra mustelanın setini aldım. Etrafımdaki çoçuklu arkadaşlarım mustela önerdi, hepsi çok memnun.
Glc1503 Duruveannesii ben mustelanın setini aldım. İncelemeleri ve kullanıcı yorumlarıyla alakalı bir sıkıntı olmadığı için
miine Merhaba ben minoris bebek şampuanı, frei öl yağını almayi dusunuyorum , incia nın ürünleride çok güzel , mustera da iyi 😊
Elfida10 _Merius_ losyonunu pişik kremini mustela ayrıca desitin marka pişik kremi şampuanıda ilk olarak baby me deneyeceğim
Duruveannesii Demirleblebi sağolun çoğunluk öyle gibi bakalım bende bugün de almadım yarın karar vericem
Elfida10 Duruveannesii e bebek: baby&me Mustela Hipp baby shampoo Siveno şampuanı Thinkbaby Minorisbaby şampuanı Halalles şampuanı
Elfida10 Duruveannesii pişik kremleri Mustela Desitin Evomere Bubchen İncia Penaten Purmama Shoosha baby
Duruveannesii esranil teşekkür ederim yorumunuz için araştırıyorum bende bakalım yarın alıcam artık ☺️
Elfida10 Elfida10 ıslak mendil olarak Baby me Carrefour yeni doğan Unibaby Unibaby sensitive Sleppy Dalin ıslak havlu mendil