TUGCE2019 merhaba☺️
Benim ishal ve kusmalarim birde ara sira gelen regl bel sancilarim yalanci sancilarim vardi.bizim isimiz planli sezeryandi.o uzden dkkkat etmeme ragmen yinede oyleydi.icimde bi hiss vardi ya tayin etdiyimiz gunden once gelirse diye😀bi gun once kuafore gitmisdim uzun zamandi nerdiven dusmuyordum yani doktorum demisdi ki birsey yapma dinlen sadece diye.bende 4 katdan dusdum🤣belki 4 defa gezmisdim 😀😀😀eve geldim birsey yokdu.4 gun oncesinden karnim asagiya inmisdi.odemim gitmisdi zayiflamisdim😁en cok kusmam vardi benjm yani.karnim tamamen inmisdi sanki küçülmusdu😏bi gun oncesinde yikandim dus alayim drdim.cunki sancim vardi .bi yerden okumusum burda sanci gelirse duş alin eyer gecmezse bu dogum sancisidir diye.bende oyle yapdim.gecmedi belim agriyordu.ayaklarima corap geymemisdim belki ondandir dedim oyaladim.bi halsizlik geldi canima saçlarimi bile kurutamadim.hop deye uzandim.sabaha kadar yavrum kasildi karnimda sertlesdi vajinaya baski etfi.sabaha kadar agridim agladim hep.icime kurt dusmusdu bu gum dogurucam diye.sabah acilinca bi iki iş yapayim dedim
Eyilemiyordum bacaklarimin arasinda birsey vardi sanki gibiydk😀wcye gidince parçamda karav ve yeşil karisikli bi akinti gordim.bu dogum yaklasmis demekdir diye dusundum onsuz yarin sezeryan olucam diye dusundum😂tüm gün oyle gordum akintiyi.uzanmisdim regl sancisi geldi bana kowarak gitdim wcye bakdimki aynen o akinti elimi yiyurken sicak bi akinti gitdi benfen.aa bakdimki bu kan😣pempensi kahreng.hemde sulu sekilde geliyor.isi anladim odaya kosdumki anneme gosderyom bakdim ki akinti olmus kara yesil akinti.benden tüm gunu gelen kanmis suyummuş ben bilmemisim rengi deyisiyormus.iyikide bilmisim son anda .doktor sanci olursa gel dedi.aksama yakin bas agrim vardi benim ayakta duramiyordum.yarini beklemeyezdim cunki bel agrilarim fenaydi birde 2 dakika bir wcdetdim suyim geliyordu az az.tutamiyordum yani.hastaneye giderken arabada sancim tutdu reglden siddetliydi yani.ah o arabani ben nasil dusdum kendimde bilemedim.girince beni apar topar hemsire aldi agladik annemle.nsta bagladilar (hic baglanmamisdim ilk defaydi) 140 cikdi sancilar .tansiyon 140.70 cikdi.çatima bakdi doktor musait deyil dedi.bebeyime kordon dolasmisdi.anastezi vuruldu bana sezeryan oldum bebeyimi zor cikardilar 😔iyiki gitmisim doktora.3 kere kordon dolasmis bebeye ya birsey olsaydi ne yapardim..doktor catima belki normal yapdin diye bakti yani.bakdigi an kanlar sular pat diye gitti benden .erken toparlandim cok sukur iyiyim.baska ne suallarin varsa cevaplandira bilirim