cevrik Serapozdemir son 2 biz de 😁 hafif kasık ağrılarım var ama ne nişan ne başka bişey gelmedi bakalım ne zaman gelicek bizim kız 😬
Mrvcbr Son 8, bi haftadir kasilmalarim var ama gerceklesen bisey yok gelsin artık diye bekliyorum icerde hic rahat birakmiyo beyefendi 😅
Umze Serapozdemir yok canım gaz sıkıntımız yok da sütüm hemen inmedi aç olunca durmuyor haliyle 😊şimdi düzene girdi çok şükür
Serapozdemir Umze dünyaya alışmaya çalışıyordur annesi normal ben hala doğuramadım bugün bu kadar yürüdüm, tarçın kaynatıp içtim, köri soslu tavuk yedim, şimdi de ahududu yaprağı çayını buldum onu içeceğim hala doğuramazsam pes edeceğim 😔🤰
Umze Serapozdemir yerini sevdiyse demek 😊 ama inan içerde sevdiğinden daha çok seviceksin çok başka bişeymiş bu annelik 😍😍😍
Serapozdemir Umze Eminim öyledir gelse öpüp koklasam istiyorum artık 2 saattir karnım düzenli olarak sertleşir hafif sancım var ama gerisi yok dua et nolur
Serapozdemir Kumru_ gece karnımda çok sertleşme vardı sabah hastaneye gittim açılma başlamış ama 1 cm bile değil dedi. Sertleşmeler kanla inme çabalarıymış ebe bu hafta içinde doğurursun dedi bunu duymak bile yetti 🙏😊
Kumru_ Serapozdemir Benimde sertleşme çok oluyo ama doktor acikliğima bakmadı ben bakar diye düşünüyodum hatta kendimi ona göre hazırlamıştım ama bakmadı💁
Elif_murat Serapozdemir bende 38+4 bugün. Ve hızla kilo alıyor. Geçen hafta 3500 dü zaten. Biraz daha durursa ya zor doğururum ya da sezaryene geçerler ki hiiç istemiyorum sezaryen 🙈🙈🙈
Serapozdemir Elif_murat aynı sıkıntıyı bende duyuyordum ama son zaman çok kilo artışı yaşamadım inş sizinde çok almaz ben 39+5 ile bekliyorum hala 🤣doğmayan bebek yapmışız 🤷♀️🤰
Serapozdemir Kumru_ doktordan doktora değişiyor galiba ama rutin kontrollerde yapmıyor ama ağrım var diye gidersem kesin alttan muayene yapıyorlar