Hakbas2020 Sezeryan olacağım için aslında şafak 90 ve şimdiden heyecan stres karışık başladı bende varmı sezeryandan bu kadar çekinen 😱😨
Leyla9292 Hakbas2020 şafak 75 sezeryan olacam bende ama biran önce günler geçsin olsun bitsin istiyorum.
Akademisyenanne Hakbas2020 son adet tarihinize gore 10 gun erken mi bebek gelicek? Benim takvimde bebegin tahmini dogum tarihi 5 ocak yaziyor. Ben de ocakta gelsin istiyorum ama doktorum sezaryan olabilir dedi. Sizce sezaryan olursa ocaga denk gelir mi dogum?
Serapozdemir Hakbas2020 son zamanlar hiç geçmiyor bütün itibari ile Şafak 9 ama gelmiyor bebişim 😔🤷♀️
Hakbas2020 Akademisyenanne aynen sata göre 99 ama sezeryan olacağım için 10 gün erken alıyolar Sizin ilk mi?
Hakbas2020 Serapozdemir gelir İnşAllah cnm zamanını bekliyodur Allah sağlıkla hayırlısıyla doğum yapmamızı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻
Akademisyenanne Hakbas2020 evet ilk bebek. Ben de ocakta gelsin isterdim. Saglikli gelsin tabi ama aralikta gelirse yas kaybi oluyor😊
Hakbas2020 Akademisyenanne ilkse sancıyla normal denerler diye düşünüyorum normal olmazsa sezeryana alırlar
Serapozdemir Akademisyenanne evet normal doğum bekliyoruz ama böyle giderse normal olamayacak bu tosbik 😔