tkrekgch
Merhabalar 4.haftamda başlayıp 40.haftamda artık happy kidse geçiş yaptım :) hikayem ise şöyle idi ,
Kontrollere Devlet hastanesine gittim iki tane hastaneye gittim herşey normal ilerliyordu taki 39+4 de Medipol çamlıca hastanesine gittim kontrol kapıtlatımı aldım bır başka doktora muayene oldum burada o doktoru çok ıyı diye duydum okudum araştırdım çok saflık ettım ama pişaman değilim :) Sedef doktor son ayda geldiniz dedi çünkü o hastaneye yakın taşınmıştık eski gittim Devlet hastanesi artık evıme çok uzakdı herneyse anlattım bu şekilde ve haftaya gel dedi 1 hafta sonra gittim ve 40.haftam 3,5 açıklığın var dedi ve benı normal doğum diyip doğumhaneye yolladı ve doğumhanenın tam yanında bir oda vardı artık orda bana az az serum bağladı baş ebe inanır mısınız 13 saat çektim o ağrıyı ve benm suyumu çook erkenden patlattı ve biz çok safız gene ınandık :)) o ağrılarr inanılmazdı artık ağrılarım yavan yapmıştı doktorun eve gitme zamanı gelmişti sen benım kontrol hastam değilsin istersen zorunlu seZeryana alalım dedı ve benm suyumu patlaatalı tam 13 saat olmuş gel sezeryana diyor e hani benm 8,5 açıklığım vardı dedım uğraşmadı o ankı acıdan hepımız eşim ben annem ablam kabul ettık ve benı sezeryana aldı artık dayanamıyordum anestezı uzmanı baya ilgilendi eli hafıfdı ve benle baya konuştu uyuyakalmışım oğlumun sesi ile uyandım 😍 Allahım car car ağlıyordu biri yüzüme dokundurdu o pamuk yumşacık tenını anında uyandım ve o anestezının gücü ile nereye gotryotsunuz verın bana bebegımı demişim tabıkı ben bılmıyorum boyle dedıgımı bır baktım odama alınmışım ve bebeğımı kucağıma verdıler 🤗😍😍o an herşeyı unuttum herrrşeyiii ve sadece oğlumu kokladım ağladım eşim bıyandan ailesi bıyandan benm ailem biyandan ağlıyor bebeğimle doya doya koklaştık çok şükür dedim ağrıları unutturdu tam 2 gğn hastanede kalkmadan yattım astımım var nefes açıcı aldım 🤗 oğluma srılıp sarılıp koklayıp durdum ve şu an tam 43 günlük yavrucağızım ağrılar ise tam 15 günde geçti🌸
Anne olmak dünyayı unutmak gibi
Anne olmak bir daha dünyaya gelmek gbi tarifi yok yani 😍😍
İnşallah darısı sizin başımıza kızlar
Benım hatamı sız yapmayın doktorunuzu değiştirmemeye çalışın
Hayırlı doğumlar dilerim
Sevgıler 🙆🏻♀️✨