Syka7 Dmt01 bende 75 lik kullanıyorum canım 🤷🏻♀️ Kişiden kişiye değişebilir ama bende gözle görülür tüylenme yaptı
Emine7 Melisyasar adet düzensizliğine kilo alıp verme olayına falan iyi geliyor diye biliyorum ben de tiroit ilacı kullanıyorum da benim adetimi düzenledi diyebilirim 😇 Belki hamilesindir
Melisyasar Emine7 banada iyi geldi tüylenme azaldı gbi filan. Ay inşallah bebiş gelir neblim istiyoruz birde troid düşmesini bekliyoruz ☺
denden Melisyasar canım bende levotiron kullanıyodum 1 hafta gecikme yapabilir demişti doktor bide ben 100 lük kullanıyodum cok yüksekti tiroidim 7,5 falan. adetim 15 gün falan gecikiyodu. neyse sonuc olarak hamile kaldım. yani gecikme yapabilir.
Melisyasar denden benum 3 750 bisi troid işte ilaç düşürmüş müdür acaba 1 ay olacak kullanali düşmüş müdür sence ?
Kbr_001 Melisyasar ben dahiliyeye gttim tiroit yukseliginden ve bana levotiron 25 yazdi bi ay sonra gel dedi kontrole gttigimde hamile oldugumu ogrenmistm daha yeni oldugu icin oran dusuktu ama suan 24 haftaligiz bnce bi kan tahlili verin belki hamilesinizdr
ttugg Melisyasar daha önceden troid hastalığınız var mıydı yoksa hamilelikte mi çıktı ? Eğer hamilelikte çıktıysa ilaç kullanıp 1 2 ayda düzeldiğini duydum
denden Melisyasar Melisyasar valla benim 1 ayda 100lük levotironla 0,01e falan dusmustu . ama ben haşimato hastasıyım tiroidin bi türü işte. Doktor bana asla siyah çay karnıbahar brokoli lahana patlıcan tüketmiceksin dedi. eğer dikkat edersen ilacını kullanırsan düşüyo
Emine7 Melisyasar ben tiroit ilacını 3 senedir falan kullanıyorum o zamanlar da doktorum demişti ki bebek istiyosan bu ilacı kullanıp değerleri dengede tutmamız lazım diye 😇
Melisyasar ttugg yoktu canım olesinine teste cıktı hamile degilim henüz düşmesi lazımmış hamile kalmak icinn
Papatyam2017 Syka7 denden bana hiç böyle şeyler demediler Herşey serbest dediler hoş bende artık tiroit yok belkide ondan hasemato bende de var :(
denden Emine7 haşimatoyu tetikliyomuş yani tiroid değerlerini yükseltiyo içinde bi madde var hepsinin aynı madde . adını unuttum şimdi. o yüzden canım ,ve gerçekten ben onları tüketince tiroidim fırlıyo
Elvintos Melisyasar tam tersine tiroid ilaçları adeti düzene sokar öyle bir etkisi yoktur ancak bekliyorsanız bir test yapın kendinize hamilesinizdir belki de