Ozgegl96 Merhabalar işte dogum hıkayem 😊 Ikı gundur adet sancısı gıbı bıraz daha şiddetli agrı cekıyodum dun hastaneye gıttım bobrek agrısı dıyıp gerı gonderdıler sancılarım gece boyu devam ettı kahvaltıdan sonra wcye gırdım kahverengı bı akıltı geldı bıraz coktu erken oldugu ıcın korktum aglamaya basladım allahtan annem yanımdaydı hastaneye gıttık muaye olucakken suyum geldı ve canım kızım elısam kakasını yapmıs hemen doguma alındım 1 cm acıklıkla sunı sancı takıldı saat 13.00 da cok kotu bısı o sancı tarif edilemez annem yanımdaydı hep tuttu benı dogurmak ıstemedım kalkmak ıstedım neysekı saat 15.00 da ıkınmalarım geldı kendılıgınden ebe muayene ettı 6 cm acıklıkla dogumum gerceklestı 15.30 da elisam dogdu cok zor ama sonu guzel bı surectı 5 tane dikişim var ve minik kızım suan yanımda uyuyo 🥰🥰🥰🥰
Sevilypc Ozgegl96 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ♥️💕 35+3 'üm be bende artık sağlıcakla doğurmak istiyorum 31 den beri sancım var 😔
Duygutop Gokmeninannesi ben belcika da yasiyorum burda 34 hafta yi doldurduktan sonra kilo ve gelisim duzenliyse küveze alınmıyor . Benim arkadasımda 35 haftalıkken doğum yaptı almadılar .
Gokmeninannesi Ozgegl96 bende 34+2 haftalığım ama 1 hafta önden gidiyor erken doğum olabilir dediler küveze girer korkusu var Allah sana bağışlasın yavrunu güle güle büyüt inşallah❤️
Ademnilay Ozgegl96 masallah fındık içine canim Allahim Sanada Bebegine de Saglik Nasip etsin insallah