Sultan1 Kızlar bebeğim kilo alsın diye neler yemeliyim.. Doktora gittiğimde haftana göre dedi ama oldu baya 7 ayına girince gel dedi gitmedim daha ama ben kusmaktan çok zayıflamıştım daha yeni yeni kilo alıyorum önerileriniz nelerdir..?
Lindam Sultan1 bende iştahsızlıktan kilo vermiştim yeni yeni alıyorum. Bebeğim haftasından 1 hafta önde. Tatlı hamur işi beyaz ekmek yemiyorum. Balık et tavuk sebze yemekleri yoğurt peynir ceviz vs Sağlıklı beslenirsen kilo alır bebeğin
madl41 Sultan1 Sabah akşam 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi sonra akşamları süt için , badem ceviz , fındık ve her gün mutlaka haşlama yumurta yiyin 🥰 yeşil mercimek çorbasıda için bunlar çok güzel kilo aldırıyor ☺️
Eslina Sultan1 istahsızlık bendede var canım 33 +3 olduk son ayda iştah açılır dediler bende tam tersi kapandı yemekte zorlanıyorum ben geçen iki haftada fazlasıyla balık tükettim bebeğimin kilosu 2160 gr olmuş gelişimi önde dedi doktor bu hafta inşallah gerilemez nazara geldik sanırım
Sultan1 madl41 Saol canım yumurta yiyemiyorum hamileliğimde cok tıskindim hala kokusunu duysam kusuyorum.