Merveflzfdn Oğlum şuan 20 aylık ve ikinciye hamileyim yine oğlum olucak inşallah ve ilk doğumumu paylaşmak istiyorum sizlerle. 40+3 te suni sancı ile doğurdum. Biz hep ağrılarım gelir diye bekledik ama asla gelmedi 😂 oğlumda normal doğum pozisyonundaydı o yüzden suni sancıyla deneyelm dedi doktorum tabi bende istiyorum. Her neyse sabah 9da hastaneye yatış yaptık 10 gibi suni sancıyı bağladılar saat 2 ye kadar falan normal adet sancısı gibiydi açılmam 6cm olmuştu suyumu patlattı doktorum ve ağrılar şiddetlenmeye başladı pilates topu üstünde bi sağ bi sola hep zıpladım 😂 8cmle doğumhaneye alın artık dayanmıyorum dedim ve doğumhaneye geçtik. Biraz daha açıkma olmasını bekledik ve doktorum geldi sonra. Doktor ıkın diyor ama asla ıkınmam yok ağrı geldikçe bide hasta bakıcılar karnımın üstünden bastırıyorlar bu defa karnımın ağrısına ıkınmaya odaklanamadım bastırmayın yeter diye bağrındım sezaryene alın beni falan diyorum doktorum başı gözüküyor olmaz ıkın hadi dedi ve kendimi öyle bir sıktım 2 kere ıkındım ve oğlum doğdu 😂 ağrılar o an itibariyle bitti çok mucizevi bir olay bence 🤲🏻 3.730 doğdu bide oğlum kilosuda olduğu için zorladı biraz ama yine o ağrılara rağmen şuan tekrar normal düşünüyorum. Unutuluyor çünkü acılar ve normal doğumun rahatlığı çok güzel bir şey. ❤️ Uzun oldu biraz kusura bakmayın 💕
hilalyavuz Merveflzfdn Maşallah kolay bir doğum olmuş darısı bizlere ve ikinci bebeğine inşallah, Sağlıkla büyüsünler 🤲🏻☺️
YarenBeren Merveflzfdn emin ol ikinci daha kolay oluyor benim de ilk Doğum da suni sancı verildi karıma bastırıldı ikinci Doğum da kendi sancımla açılmam oldu kısa sürdü 😊