Selinsu Ya kizlar hamilelikte nasil sutyen kullanmaliyiz sıkı seylerle rahat edemiyorum daraltiyo beni evde zaten hic kullanmiyorum bi dışarı cikarken mecburen. Pamuklu penye sütyen aldim telsiz yumusak falan diye onunlada rahat edemedim sanki ya 😕
Simgeeee Selinsu ya canım ben halen normal destekli südyen kullanıyorum yumuşak dantelli olanlardan hem tahriş filan da etmiyor sıkı tuttuğu için ağrı da olmuyor 🤗
Selinsu Simgeeee desteklinin içindeki dolgu varya o bile sanki göğsüme baskı yapıyo gibi rahatsiz ediyo ayyy ne nazli bisey oldum😄
Simgeeee Selinsu kac haftalıksın canım 🙂 bende çok sıkıntılıyım vücudumu saran hiç birsey giyemiyorum ama 26. Haftaya girdik hiç kilo almadım sadece gögüslerim dolgunlastı biraz o yüzden rahat ediyorum sanırım 🙂
Selinsu Simgeeee bende 25 haftaligim 6 kilo aldim. Göğüslerim 75b di simdi 90 oldu. Karnim cok buyuk degil sanırım butun kiloyu goguslerime almisim😄
Simgeeee Selinsu hahaha olabilir alışkın değilse bünye öyle gögüse rahat etmiyodur haliyle 😂😂 ya benim de 90 oldu ama destekli takıyorum yumusaklardan cok rahatsız etmiyor zaten gece cıkarıyorum