Gulush Selam kizlar. 26 agustosta dusuk yaptim. Normal adet dongusu gibi kurtaj olmadan. 26 eylulde adetimin gelmesi lazimdi. Oyle biliyorum yani. Dediler en fazla 40 gune olursun. Yine olmadim su an 17 gun gecikmem var 9cu gun test yaptim idrar testi negatif cikti calisdigim icin bide negatif ciktigi icin daha doktora gitmedim. Acaba hamilemiyim? Tekrar test yapmaya korkuyorum 😔
Blackkcat Gulush canım kaç haftalıktı düşük yaptığında,tekrar test yapmanda fayda var kuzum,en azından gerçek neyse öğrenirsin,bu arada geçmiş olsun💕
Suveydaa Gulush kesin öğrenmek için kan tahlili yaptır canım, umarım gönlünden geçen hayırlısıyla olur
ecemtmr Gulush selam canım bende 21 agustosta kürtaj oldum ama tam 37.gun 26 eylülde adet oldum eskisi gibiydi adette bence ıkı durumda da doktora gıtmelısın inşallah bebiştir 🙏🏻🙏🏻
Gulush Blackkcat 6 haftalikti dusuk yaptim. Tsk ederim canm. Bugun aldiricam test yarn sabah yapicam her iki cevapta doktora gidiyim neden olmuyorum ve ya cocuk icin insallah tsk ederm tekrar
Gulush Suveydaa damardan kan anilmaktan ve ya iyneden korktugum icin kesinlesdiriymde oyle gidiyim diyorum
Suveydaa Gulush canım idrar tahlili pozitif de olsa negatifte olsa kesin sonuç demek değil o yüzden pozitif olsa bile gidince kandan bakacaklar
Gulush Suveydaa evet biliyorum her halde bakiyorlar kana. Yarn pozitif cikarsa yarin cikmazsa persembe niye olmuyorum deye gitcem.
Gulush Kizlar hamileymisim bugun sabah idrar ardindan kan testi yaptim cok mutluyum Allah her kese nasip etsin insallah