Mart_annesi jetex uyustrcu krem kulanan varmı kizlar nasil kulanildğını bilyormusunuz ben bi 20 dk surup ustu kapatip bekledim ama hicbir faydası olmadı
Sumeyraerva Mart_annesi baska bi krem kullaniyodum ben lazer yaptirdigim zamanda 40 dk kadar bekliyodum bide streec filmle kapatilmasi gerekiyo kumas tipi seyler olmuyo kapatmak icin
canimoglum53 Mart_annesi ben yillardir emlaa kullaniyorum agda icin onun kadar uyusturani yok valla:) ama doktorum asla kullanama izin vermedi hicbir uyusturuc kremi. Agda yapma jilet yap gerekirse ama yasak dedi bilgin olsun canim sende sor
Mart_annesi canimoglum53 bugun agda icin dendim ama uyşma olmadı hic yanlışmı kulandım diye sormak istedim ama kimse kulanmyor galba
Fasulyem22 Mart_annesi emla hariç diğer uyuşturucu kremler çok fayda etmiyormuş ben öyle duydum zaten emla da hamilelikte zararlı diyen var en sağlıklısı kullanmamak aslında ama insanın canı da acıyor
Fasulyem22 Mart_annesi bende tam tersi emla iyi uyuşturuyor diye duydum internette de yüzde 80 acı hissi kayboluyor yazmışlardı
Sumeyraerva Mart_annesi uyusturuyodu ama hamilelikte kullanilirmi bilmiyorum ben oncesinde kullanmistim
Mart_annesi Sumeyraerva canim bu jetex ezcida sorun olmaz dedi doktrlar sitesindende cok arastrdim sorun olmaz diyolar ben tek sefrlik kulancam zaten surkli jilet yaptgim icin ilk sefer cok zor olyor