canimoglum53 hatice_0006 kesinlikle hurafe :) olan varsada sansa olmustur. Annem bende surekli aserdigi icin ayiklayip yiyormus deli gibi tek bir lekem yok :D bende ayiklayip yiyorum vallahi
Ayzaninannesi hatice_0006 valla canım dogurmadim ama ciğere de dokundum nara da dokundum yedim. Gül de kokladım. Kimse görmeden biseyler de yedim 🤭🤭 leke olursa mutlaka yazarım buraya 🤣 sırf bu hurafelere inanmadığım için her şeyi yaptım diyebilirim . Çilek yeme dokunma çilli olur dediler onu da yaptım hayırlısı artık ya çocuk dünya haritası gibi doğacak yada hiç bir şey olmayacak hayırlısiyla görücez 🤣
Deletedmom124 hatice_0006 ye canım ye dokunmak istemiyorsan eldiven kullan bakma ile de çıkmaz ya çocukta birşey çıksa benim oğlan da ciğerden çıkardı çok yedim elledim 😁
Bebehlimmm hatice_0006 gül koklama leke olur nar yeme leke olur kiraz yeme leke olur diye diye 9ayımı zehir ettiler korka korka yedim cocuk doğdu birşey yok inanma Allahım onu lekeli yaratacaksa yaratır erikle narla olacak iş değil
yoyeomu12 hatice_0006 ya Allah aşkına, Kuranda Hadislerde yazmayan şeylere biat etmeyin. siz eğer biat eder inanırsanız, başınıza gelir ve olur. tamamen psikolojik