Edanur97 Merhaba arkadaşlar 6. haftamdayım bugünden beri kendimi dinliyorum ara ara bir sağ kasığımda birde sol kasığımda ağrıyor oluyor nedne olur başına gelen varmı normalmidie zaten çektiğim miğde ağrılarısı cabası yardımcı olurmusunuz ??
Sinemmdru Edanur97 yerleşme ağrıları oluyor canım hemen hemen tüm gebeler yaşıyor ben mesela 8.haftamda azalmıştı ağrılar şuam pek yok diyebilirim günde birkez çook hafif anca çok normal korkma kanaman olmadığı sürece☺️
ikiprensesannesiii Gayet normal ağrılarının olması. Ben hamile olduğumu bilmiyordum kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim 6 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim ☺️
Edanur97 ikiprensesannesiii canım bi sağ ağrıyor sağ geçiyor sonra sol başlıyor böyle sanki kalp gibi atıyor ağrı o şekilde seninde mi öyleydi
ikiprensesannesiii Edanur97 ben uykumdan uyanıp kıvranıyordum eşim bile uyanıyordu artık. Tutunmaya çalıştığı için bebek ağrı yapması normal ☺️
Edanur97 Sinemmdru çok şükür kanamam yok biraz da olsa rahatladım Allah razı olsun kızlar ilk gebeliğim insan ister istemez tedirgin oluyor 😇
Sinemmdru Edanur97 benimdr ilk gebeliğim 3 ay olucam bende 2 hafta sonra bende sizin gibiydim ilk başlarda hala daha öyleyim ama az daha rahatladım☺️
Swallow09 Bende 6 haftalik hamileyim sancılar ara ara bendede oluyor kanama yoksa korkulacak bisey yok
Hkmt Rahim büyüyor bebek yer yapmaya çalışıyor vs bir çok nedeni var ağrıların bende 5+4 gayet normal kanama tarzı birşey olmadıkça ☺️