Ozgebudak Bayanlar merhabalar iki gundur parmagim kalp gibi atiyor dolama cikti bu sabah sıktım çok az birşey iltihap çıktı ama sonrasında dahada şişmesine neden oldu. Akşam karamerhem sürdüm ama internette sakıncalı olduğu yazıyordu bende biraz tutup sildim. Bildiğiniz bir yöntem varmı hizli geciren yada iltihabi hemen akitan birsey çok ağrıyo 😫😫
Ozgebudak Denizbozok benki herseyde doktora giden bir insanim ama bunda gidersem beni kovarlar yani burasi ne icin var bu tarz ufak saglik sorunlarini birbirimize yardiminiz dokunabilir diye konusuyoruz diye dusunuyorum 😊😊
Yasemineliz Ozgebudak Yumurta akı ve beyaz sabun hacı Şakir onu rendeleyin ve yumurta akını da koyun iyice çırpın köpürene kadar ve onu paramaginiza bağlayın geçecektir emin olun
ipekworld Ozgebudak Babannem soğanı biraz hafif közlerdi ocağın üstünde parmağa geçirip bi bezle dolardı. Sonra eldiven giyebilirsin iyi gelir yada eczaneye gidip göster onlar iltihap kremi veriyorlar
nilaylaylaylay Kuzum yaa valla o illeti bende yaşadım soğan suyu falan diyorlar ama nafile. Acile gitmiştim. İlthabını patlatıp kremledi sardı. Açma 2 gün dedi. Sonra bi krem yazdı öyle geçti. Evde geçmez yani. Acı çektirme kendine git hemen
Zehralismail Valla biz kışın memlekete gittmiştik cenazemiz için. Orada biri oturup ağlıyodu dolama yüzünden. Sobada kurusoğanı ısıttılar hafif yandı gibi. Paröağına bastırdılar. 3 gün sonra şişilik filan kalmadı. Bende karşıyım öyle şeylere ama gördüm ve inandım