Deletedmom124 YlzAvci canım çatlamaya müsait isen ne kullanırsan kullan çatlıyorsun son haftalara kadar bir tane çatlağım yoktu son bir iki hafta bir baktım Türkiye haritasının yarısı olmuşum vazelin zeytinyağı bebe yağı ayva çekirdeği kullandım faydasız kalmış
Pinars YlzAvci ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana kullanıyorum ek olarak lierac jel de kullanıyorum şimdilik memnunuz bakalım 37.haftadayım mümkün oldukça nemli tutmaya çabalıyorum
YlzAvci Deletedmom124 😅😅çok iyi cevap olmuş.doğru söylüyorsunuz aslında ama insan birşey kullanayım diyor işte🤦🏻♀️
Deletedmom124 YlzAvci kullan tabikide canım nemli kalsın Hindistan cevizi yağı kullanan çok kişi duydum bu defa bende Hindistan cevizi yapı kullanacağım almıştım annem çöpe dökmüş 🤣🤣🤣birde bol su iç vücudun kuru kalmasını engeller
YlzAvci Deletedmom124 teşekkürler tecrübeni paylaştığın için😘pek su içme alışkanlığım yok ama mümkün olduğunca içmeye çalışıyorum
YlzAvci Pinars bende 27.haftayım yeni başlamak aklıma geldi desem🤦🏻♀️Göbeğimde değil ama basenlerimde hafif çatlama başladı
Deletedmom124 YlzAvci rica ederim canım içmelisin suyu çok önemli yaşlanmayı durduruyor vücudun diri kalmasını sağlıyor hele doğumdan sonra sezeryan olursa birde
YlzAvci Hilaliko hadi ya Hindistan cevizi yağında mı🤦🏻♀️ Zaten hormonal olarak kıllanma yaşamaya başladım
Deletedmom124 Hilaliko Hindistan cevizi yağında değil de diğeri çıkarıyor canım adını unuttum onun kullandım yüzümde fena kıl yaptı
Melteeeem YlzAvci ben aldım ama kullanamıyorum onu sürünce pişmişim gibi geliyor krem sevmiyorum 27 haftalık olcam çatır açtır çatladı bacaklarım yanlarım takmıyorum diyorlar yüzmeye gittiğimde kötü olur aman millete ne benim çatlağımdan 😀
Deletedmom124 YlzAvci o kıllanma ister istemez göbekte oluyor canım doğumdan sonra gidiyor gitmişti bende geri başladı şimdi
Selinsu Hindistan cevizi yağı cok iyi 25. Haftadayim hic biyerim catlamadi simdilik. Düzenli kullanamadığım halde. Sonradan catlarsa bilemem. Badem.yagida iyimis ama tuylenme yapıyomuş
Selinsu YlzAvci duştan sonra sür yeter ben anca öyle yapabiliyorum yoksa sabah aksam gunde 3 kere falan yapamam 😀
YlzAvci Deletedmom124 işin o kısmı kesinlikle öyle önemli olan bebeğimi sağlıkla kucağıma almak🙏🏼 Ama bu konularda işte kadınsal detaylarımız ister istemez😅