Comingbaby Kızlar erkek ismi önerisi olan var mı? Kesinlikle tek isim istiyoruz bitane isim koyacağız bebeğimize. Ömer, Ali, Eymen, Ediz beğeniyorum ama klasik isimler hoşuma gidiyor dışına çıkmalımıyım arada kalıyorum. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim☺️
Gamzeliim38 Comingbaby Benim ikiz ogluslar için düşündüğümüz isimleri yazayım sizinde hoşunuza gider belki 😍 Yiğit Yağız Alparslan Alperen Enes Emir Miraç Meriç Alptuğ Göktuğ Fikir olsun Sizede 👍🤗
ipekveannesi Comingbaby eğer bir gün oğlum olursa kesinlikle ismi Ömer olacak neden bilmem bu isme karşı zaafım var ama ben iki isim sevmesemde Ömer Alp ismi çok hoşuma gidiyor
Kturan Anlamı zor güçlü dayanıklı demek ama bu ismin anlamı Mus'ab bin umeyr (r.a) in kişiliğinden geliyor.sahabelerimizden hayatını okumani tavsiye ederim.
Nzziss Benim de oğlum olacak. Düşünüyorum aklıma çok fazla isim gelmiyor. Suan düşündüklerimiz Kerem, Yavuz, Alp ya da iki isim şeklinde Yavuz Alp.😀 Önerileri ben de takip edeyim😅
Selinbakirci 3.5 yaşındaki oğlumun adı Giray Alp❤ çok severek koyduk eşimle tarihe biraz ilgimiz var ikimizinde😊 İki ay sonra Allah nasip ederse bir oğlumuz daha olacak. Kısmet olursa inşallah adı Cihangir olacak❤