Eymen18 Kızlar bugün dr gittim ve perşembe ac gel o gün seni sezeryana alabilirim o gün almazsam pazartesi veya salı sezeryana alinicaksin dedi sezeryan sonrası üç gün hastanede kalınıyor bide hasta bezi de götürmem gerek mi
KezbanAyhanKorkmaz Eymen18 3gün mü hastanede kalınıyor neresiymiş orası ya bizim burda 1 gün 🙂 bizden bebek bezi istediler o işe yaradı canım
Cagla Eymen18 Sezaryende yaninda hastabezi bulunsa iyi olur canim. Belki hemen ayaklanirsin, belki de agrin olur kipirdayamazsin belli olmaz kisiden kisiye degisiyor. Allah bir solukta kurtarsin yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 😊
fnur Niye uc gun ki ben.1 gun yatmistim 2.gun ciktim bide hastaneden liste.vermeleri gerekiyor lazim.olan esyalar
Eymen18 fnur perşembe veya pazartesi alinicam hastaneye günü daha belli degil 38 haftaligim bugün sancı gördü dr o yuzden
Eymen18 KezbanAyhanKorkmaz uç gün değil cnm perşembe veya pazartesi alinicam sezeryana daha gün belli degil
Gulceasl Eymen18 Benim de 2. sezeryan doğumum olcak inşallah Nisanda. Ne kadar stres yapma deseler de oluyosun ama ilk doğumumda hiçbir şey duymadım. Bi yatıyorsun bi de bebişini görüyorsun çıkıyorsunuuz 😀 Stres yapmamaya çalış düşünme. Ben de 1 gün kalmıştım bu arada
handeliz Eymen18 grme stresee bebek icinde kendin icinndee ne gzuel bebegini kucagina almana cok az kaldi biz suan 35 haftaligiz zman gecmiyor hic bsiey hissetmeden bebegini kucagina alcaksinn insllah dualarim seninle 🙏
Nesemiray Sezeryan neden dediler daha ilk doğumun ve 40 haftana kadar yolun var sancın olmasını bekle hemen sezeryana girme biraz sabırlı oll..