Eceyavuz Bende 37+1 im haftalardır beyaz akıntı geliyor gun de 10 a yakın iç çamaşırı değişiyorum aşırı derece de geliyor
canimkizim_2210 38+4 benim de öyle çok kötü bir his. Her lavaboya gidişimde tedirgin oluyorum acaba nişan gelmesi mi diye ama yine yok ve bu beyaz akıntı çok sinir bozucu
Betzm canimkizim_2210 nişan sümüksü bişey kuzum veya kanlı akıntı o dediğin normal bence bendede hep oluyor ayrıyeten sarıdan koyu yeşile yakın katı akıntı geldi baktım nişan görsellerine aynısı nişanımmış 36+4 bekliyorum valla 🤧
Yesimmkayra Arkadaşlar bende 34+3 üm benimde su gibi akıyor hem beyaz hem suyumsu böyle gelen varmı arkadaşlar ıslanıyorum resmen dün gece acile gittik kadın doğumda test yaptılar test çocuğun suyumu değilmi öğrenmek içinmiş oda pozitif cıktı suyu dediler ama devamı gelmedi 1 gece yattım ne şancı ne su gelmedi öğlende buyana ara ara sıvı geliyo hem beyaz gibi hem su gibi yaşayan varmı çok korkuyorum özel de doktorum bile gelip haftasonu diye hastanesine bakmadı müşade de tutun dedi çıkıp geldim eve ama hala korkuyorum
Andre01 Bende 31. Haftadayım benimde 2 gündür cok ciddi akıntılarım var günde kac iç çamaşırı değişiyorum bilmiyorum bu sorunun cevabını bende cok merak ediyorum