Teacher42 15+5 haftalık hamileyim ve kasıkta değil de vajinamın alt kısmında içten bir batma hissi oluyor son günlerde. Birkaç saniye sürüp geçiyor. Normal mi acaba yaşayan var mı böyle bir şey?
Deletedmom0810 Teacher42 bende de ara sıra oluyor gebelikte normalmiş 🙏🏻 Doktor herhangi bir problem teşkil etmiyor demişti
Dilarahayal Teacher42 seninle aynı haftada aynı gündeyiz bana öle bişey olmadı ama kaç gündür sol bacagımın başladıgı kemiğimden aşagıya dogru bi agrı var bence doktorunu ara panik yapma
Teacher42 Böyle bir şey yaşayan olmadı mı 😞 kontrolüme 6 gün var normal olup olmadığını bilmek istiyorum tecrübeli hamilelerden 🙏
Teacher42 Dilarahayal sizin büyük ihtimal magnezyum eksikliğinden falandır. Yani normaldir bence. Ama benimki enteresan geldi. Anlık bi panikledim ama şimdi sakinim:) teşekkür ederim
Teacher42 Dilarahayal evet olabilir. Sanırım bizler her şeye evham yapıyoruz böyle. Annelik zor zanaat 😂
Dilarahayal Teacher42 ilk hamileliği olanlar genelde 😁 bnim ilk hamileliğim paronayak gibi oluyorum bazen ay acaba iyimi die
Dilarahayal Teacher42 bn bi kaçkerr sanki hissettim gibi gıdıklanma gibi bnim iç karnım dar onun içinde baya göbeğim çıktı 😊 cinsiyet bellimi
Teacher42 Dilarahayal benim de tam tersine iç karnım geniş sanırım ayva göbek bile diyemeyeceğim bir göbeğim var:) Cumartesi günü kontrolüm var o zaman belli olacak inşallah çok merak ediyorum. Sizin belli mi?
Dilarahayal Teacher42 13. Haftamda %80 kız dedi 17. Haftada çahırdı bida 24 ekimde gidicem ama sabah agzımdan ve burnumdan kan geldi kbb gidicem kendim için eger müsaitşiği varsa bakmasını rica edicem bebişede 😊 ilk erkek gibi geliyordu bana