Sevgiakbulak Iyi akşamlar sevgili anneler , tecrübeli annelerden fikir edinmek istiyorum .bebeklerinz için ne gibi ürünler aldınız ; bebek şampuanı, pişik kremi,yagi , sabunu,ıslak mendili hangi üründen kullandiniz hangisi daha güvenilir memnun kapan anneler yazarsaniz sevinirim lütfen birbirimize bu konuda yardımcı olursak daha iyi olur 😊🙏@
Deletedmom124 Sevgiakbulak ıslak mendil sleppy şampuan johns baby sabun el yapımı gar sabunu lifi el işlemesi yağ kullanmıyorum pişik kremi de doktor yazmıştı trosyd ve hamazing çok memnunum
Duuyguum Sevgiakbulak ben şampuan dalin almıştım sonra mustela aldım Pişik kremi almicam onun yerine zeytinyağı kullanıcam zaten yenidoğana çok birşey kullanmak bana cazip gelmiyor ne kadar az ve doğal o kadar iyi diye düşünüyorum bez olarak molfix aldım ıslak mendil olarak sleepy sensitive aldım
Sulebrk Sevgiakbulak ben almanyadan bübchen kremlerini şampuannı falan aldırdım eşime inşallah memnun kalırız🤷🏻♀️
Pinkyy Sevgiakbulak ikizlerim için 7,5aydır Mustela Şampuan ve yağını,pişik kremide sudocrem,ıslak mendil sleepy kullanıyorum,çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
ygmr35 Bakım ürünlerini yani Şampuan losyon yağ krem pişik kremi bunlari bübchen markasından aldim. Islak mendil değilde Pamuk kullanacağım galiba Bez olarakta ya sleepy yada Molfix olacak
ygmr35 İlk çocuğumda da bunlari kullandım bez hariç bezi Prima kullandım ama meğer Molfix daha iyiymiş
Sevgiakbulak Peki çamaşırlarını falan yıkarken ne kullandinz , yumuşatıcı ekstra kullanmaya gerek varmidr. Dalin ,duru, haci şakirin urunlerini kullanan varmi Duuyguum peki dalini kullandiniz mi sikayetvarda baya dalinle ilgili olumsuz yorumlar okudum ,
Mucize_istiyorum22 Dalinin bebek deterjanını sampuanini pişik kremini almıştım sonradan bepanthol pişik kremini kullandım çok iyi jonses bebe yağını almıştım seba bed sabun molfixs bez ve ıslak mendil
Duuyguum Sevgiakbulak hayır kullanmak istemiyorum Doğuma iki ay var daha kalsın dolabında güzel koku veriyor mustela yı kullanıcam içim rahat etmeyecek başka türlü saç vücut şampuanı ikisi bir arada zaten Valla canm kullanmadım ama duru granül aldım deterjanını yumuşatıcı kullanacağım ben onu dA unibaby alacağım bende çok kararsızdım bu konularda ama kullanıcı yorumlarına güvenerekten alıyorum alacaklarımı inşallah bir sorun yaşamayız
Mlssa Sevgiakbulak Şampuan,yağ ve ıslak mendil Unibaby yenidoğan. Pişik kremi Sudocrem.. Hepsinden de çok memnunum tavsiye ederim👍🏻
Hotic Sevgiakbulak ben de kendimce tecrübelerimi aktarayım bir fikir olur belki ☺️Pişik kremi olarak hametan aldım kızarıklık olursa kullanıyorum iki bez değiştirmeye hemen geçiyo kızarıklığı müthiş bi krem. Ama bariyer olarak herhangi bişey kullanmıyorum. Bübchen el ve vücut sütü aldım emilimi kolay yağlı ve yapış yapış bi his bırakmıyor. Islak mendil yerine pamuk kullanıyorum kücük bi saklama kabına azar azar koyup ıslatıp hazır bekletiyorum hic zorluk olmadı şimdiye kadar. Deterjan olarak durunun granül sabununu kullanıyorum ondan da memnunum 30 derecede yıkadığım da oldu kıyafetlerde kalıntı bırakmadı hiç ama öyle deterjan gözüne dolu dolu koymuyorum.şampuan da baby me kullanıyorum allerji yapmadı ama kokusu ağır gibi sanki bide kalıcı hemen geçmiyor o biraz beni rahatsız etti açıkçası. Tek kullanımlık olan Alt açma örtüsü marka ne olursa olsun cok lazım oluyor hele ki bebeğiniz erkekse. Şimdilik aklıma bunlar geldi ama sormak istediğiniz bişey varsa yanıtlarım ☺️
latrodectus Sevgiakbulak instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Sordugunuz urunlerin ve baska bircok bebek urununun icerik olarak temiz,guvenilir olanlarina ordan bakabilirsiniz. ben aldiklarimin hepsini ordan sectim
simgeninannesi Sevgiakbulak Kızım ilk doğduğunda hediye olarak dalin ürünleri geldi diye dalin kullanmıştım, sonra değiştirir başka marka alırım demiştim ama öyle olmadı. Ne kadar zaman geçti hala şampuanımız dalin, bebek yağımız dalin arada ben de duştan sonra kendime kullanıyorum. Hatta parfümümüz bile dalin, bu güzel kokulu kolonyalarından :)
Mineebd Sevgiakbulak oglum suan 11 aylik, ilk donemler islak mendil olarak unibaby yenidogan kullandim. Suan sleepy kullaniyorum. Sampuan mustela kopuk sampuan kullandim. Suan unibaby kullaniyorum. Bez sleepy minies karisik gidiyorum. Bebe yagi degilse mustelanin vucut losyonunu kullaniyorum dogdugundan beri. Hepsinden memnunum hic bir sknti yasamadim :) ilk donem camasirlarini unibaby sivi deterjan ile yikdim. 6 aydan sonra dalan’in sabun tozunu kullandim :)
Gokmeninannesi Sevgiakbulak sleppy bez ve ıslak mendil aldım. Sampuan, pişik kremi, bebek yağı falan unibaby aldım ama daha hiç birini denemedim. Umarım memnun kalırım🌸