Semra0505 Kızlarrrr 40+1 olduk hala oglusum gelmemekte ısrarlı yarın kontrolümüz var kendi sancimla doğuma girmek istiyorum dua edin nolurrr rabbim bi avazda kavuştursun evlatlarımıza ❤😍🤲🤲🤲🤲
Ysmgns Semra0505 inşallah sag salim bir avazda dogurursun canım benimde yarın kontrolüm var 39 haftalık olduk inşallah tüm hamişler normal dogum yaparlar
Suveydaa Semra0505 canım biraz önce bi blokta okudum Meryem ana otu diye bi ot varmış dediklerine göre açılmayı sağlıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama belki bi araştırmak istersin.
Semra0505 azizeguneyy allah razı olsun canım az kalmış sağ salim kavusursun inşallah son günler hiç geçmiyor
Semra0505 Ysmgns ayyy hadi hayırlı haberler benimde yarın kontrolüm var kendi sancimla girmek istiyorum rabbim nasip etsin inşallah aha geldi aha gelecek derken ömrüm gidiyor 😃😃
Semra0505 Suveydaa duydum canım hurma yürüyüş sıcak su merdiven herseyi denedim yarın doktor ne dicek bakalım olmazsa son çare bunuda denicem allah razı olsun cümlemizi kavuştursun rabbim
Ysmgns Semra0505 çok dogru dedin son zamanlar geçmez derlerdi de inanmazdım yaa hayırlı haberler ver canım inşallah
Semra0505 SinemSayin allah razı olsun canım benim çok saol ınşallah kavuşurum oğluma sayılı saatlerde 😍🤲😃 hala ümidim var bekliyorum
Semra0505 Dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar dün gece kavuştum oğluma rabbim razı olsun hepinizden 😍😍 darısı tüm hamilelerin başına inşallah